Kralendijk – Djabièrnè 31 di yüli 2020 alrededor di 8:00 di mainta Boneiru kompletu a eksperensiá un interupshon másivo di koriente (blackout). Kompania di Awa i Elektrisidat Boneiru (WEB) su prioridat tabata pa restablesé koriente di un manera sigur i lihé pa pueblo di Bonaire.


Durante oranan di mainta, WEB a logra restablesé suministrashon di
elektrisidat na vários área na Boneiru. Algun área a wòrdu re konektá riba
e ret di elektrisidat for di 9:30 am. Suministrashon di elektrisidat a keda
restablesé 12:50 pm pa henter Boneiru. E interupshon ku a provoká e “blackout” probablemente a sosodé na parti di produkshon. Esaki a pone ku henter e isla a keda sin koriente.


WEB N.V. i ContourGlobal Bonaire a instalá un komishon pa investigá e motibu di e black out, i lo komuniká esaki na pueblo di Boneiru. Kompania di Awa i Elektrisidat ta pidi su diskulpa pa e inkumbiniensia ku esaki por a trese kuné.


VOLLEDIGE STROOM UITVAL OP BONAIRE


Kralendijk – Op vrijdag 31 juli 2020 heeft omstreeks 08:00 uur een volledige stroomuitval (blackout) op Bonaire plaatsgevonden. De prioriteit van Water- en Energiebedrijf Bonaire (WEB) was het eiland op een veilige manier zo snel mogelijk weer van stroom te voorzien.

In de loop van de ochtend kon WEB in een aantal buurten de stroomvoorziening geleidelijk herstellen. Een deel van het eiland had reeds
om 09:30 uur weer elektriciteit. Om 12.50 was volledige stroom voorziening
voor het gehele eiland hersteld.

De stroomstoring die heeft geleid tot de “blackout” is vermoedelijk aan de
productiekant opgetreden. Hierdoor waren alle wijken op Bonaire volledig
afgesneden van de elektriciteitsvoorziening.

WEB N.V. en ContourGlobal Bonaire heeft een commissie in het leven roepen om dit incident te onderzoeken en zal de bevolking hierover informeren.
Wij bieden allen onze excuses aan voor het ongemak.


FULL POWER LOSS ON BONAIRE

Kralendijk – On Friday, July 31st , 2020, a complete blackout occurred on Bonaire at around 08:00 am. Water –en Energiebedrijf Bonaire (WEB). WEB’s priority was to provide Bonaire with electricity safely and as quick as possible.

During the morning hours it was possible for WEB to gradually restore power connections in a number of neighborhoods on Bonaire. Parts of the island were supplied with power by 09:30 am. At 12.50 pm full power supply for the entire island was restored.

The power failure that caused the blackout, did probably originate on the
production side. As a result, all neighborhoods on Bonaire were completely
cut off from the electricity supply.

WEB N.V. and ContourGlobal Bonaire will form a special committee in order to investigate this incident and will inform the general public in due time. Water and Energy Company Bonaire apologizes for the inconvenience.

Share This
error: Content is protected !!