Kralendijk – Etienne van der Horst ta stòp entrante promé di ougùstùs komo direktor interino di Direktorado R&O i regresá Kòrsou unda e ta akseptá un reto nobo.

For di su nombramentu na R&O, Van der Horst a tuma e inisiativa pa atendé ku un kantidat grandi di dosié, a pone nan den moveshon i finalisá hopi di nan tambe.  Na momentu ku el a kuminsá traha, el a inisiá un proseso di profeshonalisashon ku tabata dirigí tambe na garantisá funshonamentu íntegro di e departamentu. Kon amplio su tereno di trabou tabata, ta resultá for di djis un par di ehèmpel di kasonan ku entre otro danki na su esfuersonan a realisá: modernisashon di maneho di tereno, pone den moveshon ehekushon di mantenshon di kaminda, medidanan pa promoshon di siguridat den tráfiko, lantamentu di komishon di hür, e plan insular di naturalesa i profeshonalisashon di e servisio di LVV.

Promé di sèptèmber próksimo, e direktor nobo di R&O ta asumí su funshon. Kolegio Ehekutivo mientrastantu a bai di akuerdo ku esaki en espera di e aprobashon final.

Kolegio Ehekutivo ta gradesí Etienne van der Horst pa su trabounan pa Boneiru.


DIRECTIEWISSELING BIJ RUIMTE & ONTWIKKELING

Kralendijk – Directeur a.i. van de Directie R&O Etienne van der Horst stopt per 1 augustus en keert terug naar Curaçao waar hij een nieuwe uitdaging aangaat.

Sinds zijn aanstelling bij R&O heeft Van der Horst een groot aantal dossiers opgepakt, in beweging gekregen en afgerond.  Bij zijn start initieerde hij een professionaliseringsslag die mede gericht was het borgen van het integer functioneren van de afdeling.  Hoe breed zijn werkterrein was blijkt uit een kleine greep uit zaken die mede dankzij zijn inspanningen zijn gerealiseerd: de modernisering van het grondbeleid, het op gang brengen van de uitvoering van het onderhoud van wegen, maatregelen ter bevordering van de verkeersveiligheid, het opzetten van de huurcommissie, het eilandelijk Natuurplan en het professionaliseren van de Dienst LVV.

Op 1 september treedt de nieuwe directeur R&O aan. Het Bestuurscollege heeft inmiddels mee ingestemd in afwachting van het verlenen van finale goedkeuring.

Bestuurscollege dankt Etienne van der Horst voor zijn inzet voor Bonaire.

Share This
error: Content is protected !!