KRALENDIJK – Entre 6.30 i 8’or di anochi di djaweps 6 di ougùstùs a tene kòntròlnan di tráfiko den kuadro di uso di stul pa mucha na Kaya Korona, Kaya J.N.E. Craane i den Centrumgebied. A kontrolá un total di 20 vehíkulo. Meta di e kòntròl tabata pa konsientisá pueblo riba seguridat di e mucha den outo. Algun persona a haña un atvertensia pero ya kaba tin hopi hende ta hasi uso di e stul pa mucha. Ta tene kòntròlnan regularmente en konekshon ku kumplimentu ku e Lei di Tráfiko nobo. Huntu nos ta sòru pa un tráfiko seif i sigur na Boneiru.


VERKEERSCONTROLES IN HET KADER VAN GEBRUIK VAN KINDERZITJES

KRALENDIJK – Op donderdag 6 augustus werden tussen 18.30 en 20.00 uur verkeerscontroles in het kader van gebruik van kinderzitjes gehouden op de Kaya Korona, Kaya J.N.E. Craane en in het Centrumgebied. Er werden een totaal van 20 voertuigen gecontroleerd. Doel van de controle was om mensen bewust te maken over de veiligheid van kinderen in de auto. Enkele personen kregen een waarschuwing maar al heel veel mensen maken gebruik  van kinderzitjes. Er worden regelmatig controles uitgevoerd ter naleving van de nieuwe verkeersverordening. Samen zorgen we voor een veilig verkeer op Bonaire.

Share This
error: Content is protected !!