KRALENDIJK – Dance Sensation Dansschool ta buska hóbennan entre 10 pa 18 aña pa nos proyekto Uni den Baile. Na total nos ta buskando 50 hóben ku for di 17 di ougùstus 2020 lo ta disponibel 4 ora den siman pa esaki. Abo komo hóben lo partisipá na diferente tayernan di baile di diferente estilonan. Tambe bo lo haña e oportunidat huntu ku nos grandinan pa krea bo propio koreografia. Uni den Baile ta un kolaborashon ku Entidat Públiko Boneiru (OLB) i Maatschappelijke Diensttijd (MTD) komo meta pa forma un konekshon entre e grandinan i e hobennan i tambe pa duna e hóbenan di Boneiru e oportunidad pa deskubrí nan talentonan. Inskribí awor na dsdansschool@gmail.com of bèl 717-1529  i bin balia, siña i naturalmente disfrutá.


HOU JIJ VAN DANSEN? SCHRIJF JE NU IN!

KRALENDIJK – Dance Sensation Dansschool is opzoek naar jongeren tussen de 10 en 18 jaar voor ons project Uni den Baile. In totaal zoeken wij 50 jongeren di vanaf 17 augustus 2020 ongeveer 4uur per week beschikbaar zullen zijn voor dit project. Je zal dan deelnemen aan diverse dansworkshops in verschillende stijlen en de kans krijgen om samen met onze ouderen een eigen choreografie te maken. Uni den Baile wordt georganiseerd in samenwerking met het Openbaar Lichaam Bonaire (OLB) en Maatschappelijke Diensttijd (MTD) en heeft als doel het verbinden van ouderen en jongeren maar ook om onze jongeren de mogelijkheid te bieden hun talenten te ontdekken. Schrijf je nu in bij dsdansschool@gmail.com of bel 717-1529 en kom dansen, leren en natuurlijk genieten. 

Share This
error: Content is protected !!