KRALENDIJK – Nos ta mira ku noshon di riesgo serka hopi hende ta hopi abou. Esaki realmente mester kambia. Den otro paisnan infekshon den grupo ta oumentá despues di eventonan i otro aktividatnan kaminda hopi hende ta bini huntu. Pa e motibu aki di inmediato ta bolbe inkluí distansiamentu sosial den e ordenansa di emergensia. Nos lo ta hopi reservá ku dunamentu di pèrmit pa tenementu di evento i nos lo bolbe tira un bista riba e pèrmitnan ku nos a duna kaba. Nos lo wak krítikamente si e organisadó ta kapas pa organisá e evento na un manera seif i responsabel pa protekshon di salú públiko.


KRALENDIJK – Wij zien dat het risicobesef bij veel mensen laag is. Dit moet echt veranderen. In andere landen nemen groepsbesmettingen toe na evenementen en andere activiteiten waar veel mensen bij elkaar komen. Daarom wordt social distance per direct weer opgenomen in de noodverordening. Wij zullen zeer terughoudend zijn met het verlenen van vergunningen voor evenementen en opnieuw kijken naar de reeds verleende vergunningen. Er wordt kritisch gekeken of de organisator in staat is om het evenement op een veilige en verantwoordelijke manier te organiseren ter bescherming van de volksgezondheid.

Share This
error: Content is protected !!