KRALENDIJK – 5 siman largu, for di 6 di yüli e muchanan por a disfrutá di e Summer Art & Dance School na Fundashon Dance Sensation. Kada siman e muchanan por a sigui diferente lès di baile, kanto i teater. Ademas nan a hasi otro aktividatnan kreativo tambe na i pafó di DSD. Tur esaki rondó di e tema SHINE.

Relashoná ku e tema e muchanan a hasi diferente aktividat i eskurshon di kua un rekorido na Mangazina di Rei, NosTv, i nan a sigui diferente tayer di arte, trahamentu di trahe, traha kos dushi den fòrnu, hasi un rekorido di Boneiru i hopi mas

Tur djabièrnè 14:00  nos tabatin un presentashon bibu via di Facebook komo klousura, pa laga mira kiko e muchanan a krea i siña e siman ei. Bo ta kurioso? Pa potrèt i presentashonan bibu bai na nos página di Facebook DSD dansschool.

Nos Summer Art & Dance ta supsidiá pa Prins Bernhard Cultuur Fonds Caribisch Gebied, Samenwerkende Fondsen i Lions Club Bonaire. Masha danki pa boso sosten.

Danki pa tur e energia positivo di e tim di DSD, mayornan, boluntarionan.  


KRALENDIJK – 5 weken lang, vanaf 6 juli, hebben de kids kunnen genieten van de Summer Art & Dance School bij Dance Sensation Foundation. Elke week  hebben de kinderen verschillende  dans, zang en theater lessen kunnen volgen. Daarnaast hebben ze ook nog andere creatieve activiteiten gedaan binnen en buiten DSD. Dit allemaal rondom het thema SHINE.

Met betrekking tot het thema hebben de kinderen verschillende activiteiten en excursies  gedaan waaronder een rondleiding bij Mangazina di Rei, Nostv, het volgen van verschillende art workshops, kostuums maken, bakken , een Bonaire tour en nog veel meer.

Als afsluiter hadden wij elke vrijdag om 14:00 een live show via Facebook waarin we lieten zien wat de kinderen die week hebben gecreëerd en geleerd .  Ben je benieuwd ? Ga voor foto’s en liveshows naar de FB van DSD dansschool.

Onze Summer Art & Dance is gesubsidieerd door Prins Bernhard Cultuur Fonds Caribisch Gebied, Samenwerkende Fondsen en Lions Club Bonaire. Bedankt voor jullie steun.

Bedankt voor alle positieve energie Dsd team , ouders en vrijwilligers. Tot de volgende Summer Art & Dance!

 

Share This
error: Content is protected !!