KRALENDIJK – Riba djaluna 17 di ougùstùs, pa mas o ménos 16.15, un aksidente a tuma lugá riba Kaya Skandèlchi. Un bròmfits modèl Tomos a dal den un pikòp ku tabata stashoná. Shofùr di e bròmfits a kue un bògt muchu grandi i a bai dal frontal den e pikòp. Shofùr di e bròmfits a pèrdè tur su djentenan di dilanti ariba i tabatin algun raspu. Ambulans a transport’é pa hospital pa tratamentu médiko. E no tabatin reibeweis i a haña un prosèsferbal pa esaki.


KRALENDIJK – Op maandag 17 augustus vond omstreeks 16.15 uur een aanrijding plaats op de Kaya Skandèlchi. Een Tomos bromfiets reed tegen een stilstaande pick-up aan. De bestuurder van de bromfiets had een te grote bocht genomen en reed frontaal tegen de pick-up aan. De bestuurder van de bromfiets was zijn bovenste voortanden kwijt en had wat schaafwonden. Hij werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. De bestuurder had geen rijbewijs en krijgt hiervoor nog een proces-verbaal.

Share This
error: Content is protected !!