KRALENDIJK – Djadumingu 9 di ougùstùs, alrededor di 5.15 di mainta, sentral di polis a risibí notifikashon di un aksidente riba Kaya Korona. Na e sitio e patruya a bin topa ku un outo riba e posnan unda ta entregá gasolin i diesel na un pòmp di gasolin. A pone brantwer i esnan responsabel pa Curoil na altura en konekshon ku seguridat. E pasahero ku tabata den e outo tabata keha di doló na su kabes i ambulans a transporte pa hospital pa tratamentu médiko. Shofùr di e outo tabata ileso i a deklará ku e tabata koriendo riba Kaya Korona bayendo direkshon di Playa ora ku na un dado momentu e mester a wela un buriku i bai dal den posnan di Curoil.


KRALENDIJK – In de ochtenduren op zondag 9 augustus kreeg de politie centrale omstreeks 05.15 uur melding over een eenzijdige aanrijding op de Kaya Korona. Ter plaatse trof de patrouille een auto bovenop de putten waar benzine en diesel geleverd worden bij een pompstation. De brandweer en de verantwoordelijke van Curoil werden ter plekke gevraagd in verband met veiligheid. De bijrijder klaagde over pijn aan zijn hoofd en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische controle. De bestuurder was ongedeerd en verklaarde dat hij op de Kaya Korona richting Playa reed toen hij oo een gegeven moment moest uitwijken voor een ezel waardoor hij tegen de putten van Curoil aanreed.

Share This
error: Content is protected !!