Kralendijk – Den e último simannan Selibon a risibí diferente reakshon di habitantenan di Antriol ku no a haña chèns pa saka nan shushi pone pafó. Debí na esaki Selibon kier a brinda un oportunidat mas na habitantenan di Antriol.

Durante e siman di djaluna 24 di ougùstùs pa djabièrnè 28 di ougùstùs, habitantenan di Antriol Pariba tin oportunidat pa depositá nan shushi den e ‘puinbak’-nan (baki grandi pa depositá shushi) ku tin riba e plenchi enfrente di spòrthal Adventista. E ‘puinbak’-nan lo ta situá enfrente di spòrthal Adventista entrante djamars 25 di ougùstùs 2020 pa djaweps 27 di ougùstùs 2020.

Pa esnan ku no por yega e plenchi enfrente di spòrthal Adventista òf no por entregá nan shushi durante e siman aki, no preokupá. Manda un app pa Selibon na 788-6612 ku bo nòmber, adrès i e tipo di shushi.

E siguiente siman, esta di djaluna 31 di ougùstùs pa djabièrnè 4 di sèptèmber 2020, Selibon lo ta den Antriol Pabou. Keda pendiente pa mas informashon.

Di e forma aki kada habitante di Boneiru ta kontribui huntu ku Selibon na mantené Boneiru limpi i bunita.


SCHOONMAAKWERKZAAMHEDEN IN ANTRIOL BIJNA AFGEROND

Kralendijk – Gedurende de afgelopen weken heeft de Selibon meerdere reacties ontvangen van inwoners van Antriol die niet in de gelegenheid waren om hun afval buiten te zetten. Daarom wil de Selibon de inwoners van Antriol nog een mogelijkheid aanbieden.

In de week van maandag 24 augustus tot vrijdag 28 augustus kunnen inwoners van Antriol Pariba hun afval in de puinbakken deponeren die tegenover de Adventisten sportzaal staan. De puinbakken staan van dinsdag 25 augustus 2020 tot en met donderdag 27 augustus 2020.

Degenen die niet naar de Adventisten sportzaal kunnen komen of hun afval deze week niet kunnen afgeven, hoeven zich geen zorgen te maken. Stuur een app naar de Selibon op 788 – 6612 met je naam, adres en het soort afval.

De week daarop, dus van maandag 31 augustus tot vrijdag 4 september 2020, is de Selibon in Antriol Pabou. Meer informatie zal spoedig volgen.

Op deze manier dragen wij samen aan een schoon en mooi Bonaire.

Share This
error: Content is protected !!