KRALENDIJK – Pronto un gran kandidat di kompania lo haña un ‘naheffingsaanslag’ pa no kumpli (kompletamente) ku e pago di Loonbelasting (LB) i ABB di e segundo kuartal di 2020. Riba e ‘naheffingsaanslag’ aki ta menshoná ku mester kumpli ku e pago promé ku 16 di òktober. Kompanianan ku a hasi petishon pa posponementu di pago relashoná ku Covid-19, a haña posponementu kaba te 31 di òktober 2020. E kompanianan aki tambe a haña e naheffingsaanslag. Esaki pa motibu ku sin e ‘naheffingsaanslag’ no por duna posponementu di pago.

Tuma kontakto ku nos pa un areglo di pago apropiá

Kompanianan ku ya a hasi un petishon pa posponementu di pago, por tuma kontakto ku Belastingdienst pa un areglo di pago apropiá. Pues nan no mester di kumpli ku e pago promé ku 16 di òktober binidero.

Tambe e kompanianan ku no a hasi petishon ainda, pero ku si ke esaki, por tuma kontakto ku Belastingdienst via helpdesk@belastingdienst-cn.nl.


BETALINGSREGELING NAHEFFINGSAANSLAGEN LB EN ABB

KRALENDIJK – Binnenkort krijgt een groot aantal bedrijven een naheffingsaanslag opgelegd wegens het niet (volledig) betalen van de aangiften Loonbelasting (LB) en ABB van het eerste en tweede kwartaal 2020. Op deze naheffingsaanslag staat vermeld dat het openstaande bedrag betaald moet worden voor 16 oktober 2020.

De bedrijven die in verband met de coronacrisis uitstel van betaling hebben gevraagd, hebben al uitstel tot 31 oktober 2020 gekregen. Ook deze bedrijven hebben deze naheffingsaanslag gekregen.

Dit komt omdat zonder naheffingsaanslag geen uitstel van betaling gegeven kan worden.

Contact opnemen voor een passende betalingsregeling

De bedrijven die al uitstel van betaling hadden gevraagd, kunnen met de Belastingdienst contact opnemen om een passende betalingsregeling te treffen. Zij hoeven dus niet voor 16 oktober a.s. te betalen.

Ook bedrijven die nog geen uitstel hadden gevraagd, maar dat wel willen, kunnen hierover contact opnemen met de Belastingdienst. Dit kan via helpdesk@belastingdienst-cn.nl


PAYMENT ARRANGEMENT ADDITIONAL TAX ASSESSMENTS LB AND ABB

KRALENDIJK – Soon a large number of companies will be subject to an additional tax assessment for not (fully) paying the Loonbelasting (LB) and ABB declarations of the first and second quarter of 2020. This additional after-tax assessment states that the outstanding amount must be paid before the October 16th, 2020. Companies that have requested a postponement of payment in connection with the corona crisis have already been granted a postponement until the October 31st, 2020. These companies have also received this additional tax assessment. This is because no postponement of payment can be given without an additional tax assessment.

Contact us for an appropriate payment arrangement

Companies that have already requested a postponement of payment can contact the Belastingdienst to make appropriate suitable payment arrangement. They do not have to pay before the October 16th .

Companies that had not yet requested a postponement, but would like to do so, can also contact the Belastingdienst. This can be done via helpdesk@belastingdienst-cn.nl

Share This
error: Content is protected !!