Kralendijk – Den e último simannan Selibon a risibí diferente reakshon di habitantenan di Antriol ku no a haña chèns pa saka nan shushi pone pafó. Debí na esaki Selibon kier a brinda un oportunidat mas na habitantenan di Antriol.

Durante e siman di djaluna 31 di ougùstùs pa djabièrnè 04 di sèptèmber, habitantenan di Antriol Pabou tin oportunidat pa depositá nan shushi den e ‘puinbak’-nan (baki grandi pa depositá shushi) ku tin na Sentro di Bario Antriol. E ‘puinbak’-nan lo ta situá na Sentro di Bario Antriol entrante djamars 1 di sèptèmber 2020 pa djaweps 3 di sèptèmber 2020.

Pa esnan ku no por yega Sentro di Bario Antriol òf no por entregá nan shushi durante e siman aki, no preokupá. Manda un app pa Selibon na 788-6612 ku bo nòmber, adrès i e tipo di shushi.

Di e forma aki kada habitante di Boneiru ta kontribui huntu ku Selibon na mantené Boneiru limpi i bunita.


SCHOONMAAKWERKZAAMHEDEN IN ANTRIOL BIJNA AFGEROND

Kralendijk – Gedurende de afgelopen weken heeft de Selibon meerdere reacties ontvangen van inwoners van Antriol die niet in de gelegenheid waren om hun afval buiten te zetten. Daarom wil de Selibon de inwoners van Antriol nog een mogelijkheid aanbieden.

In de week van maandag 31 augustus tot vrijdag 04 september kunnen inwoners van Antriol Pabou hun afval in de puinbakken deponeren die bij buurtcentrum antriol staat. De puinbakken staan van dinsdag 1 september 2020 tot en met donderdag 03 september 2020.

Degenen die niet naar buurtcentrum Antriol kunnen komen of hun afval deze week niet kunnen afgeven, hoeven zich geen zorgen te maken. Stuur een app naar de Selibon op 788 – 6612 met je naam, adres en het soort afval.

Op deze manier dragen wij samen aan een schoon en mooi Bonaire.

Share This
error: Content is protected !!