KRALENDIJK – Gobièrnu di Boneiru 6 di sèptèmber 2020 a rekonosé 2 persona komo suidadano di honor riba dia di Boneiru. E dia aki ta e oportunidat perfekto pa gradisí nos hendenan pa e trabounan ku nan ta hasi pa komunidat. Den esaki méritonan personal i prestashonnan ku un balor speshal pa komunidat ta para sentral.

  1. Ezzard Franklin Florentino Semeleer kariñosamente yamá Ezzy. E rekonosementu aki e ta risibié pa su gran aporte i logronan durante mas ku 35 aña ku e deporte di biliart riba nos isla.
  2. Rudolf Cornelio Maria Domacassé mihó konosí komo Rudy. E rekonosementu aki e ta risibié pa su trabounan riba e tereno Literario, Teatral i Deporte.

Diputado enkargá ku Kultura Nina den Heyer, na nòmber di Gobièrnu di Boneiru, a hasi entrega di un plaka di mérito komo muestra di apresio pa nan trabounan tan balioso.


KRALENDIJK – Op Bonairedag hebben twee personen een erkenning ontvangen als ereburger. Deze dag is de perfecte gelegenheid om onze mensen te bedanken voor het werk dat zij verrichten voor de gemeenschap. Hierbij staan persoonlijke verdiensten en prestaties met een bijzondere waarde voor de gemeenschap centraal.

Dit jaar was het de beurt van Ezzard Franklin Florentino Semeleer, ook wel bekend als Ezzy. Zijn erkenning is voor wat hij bereikt heeft op het gebied van sport, voornamelijk de biljartsport. De tweede persoon die een erkenning heeft ontvangen is Rudolf Cornelio Maria Domacassé, ook wel bekend als Rudy. Zijn erkenning is voor het werk dat hij verricht op literair gebied en op het gebied van theater en sport.

De gedeputeerde belast met cultuur, Nina den Heyer, heeft namens het eilandbestuur van Bonaire een plakkaat van verdienste uitgereikt aan beide heren als blijk van waardering voor hun waardevolle werk.      

Share This
error: Content is protected !!