KRALENDIJK – Riba djabièrnè 4 di sèptèmber sentral di polis a risibí notifikashon ku un aksidente ku un skuter a tuma lugá na e krusada di Bulevar J.A. Abraham i Kaya Industria. Shofùr di e skuter a pèrdè kontròl riba e skuter ora ku ela slep den santu i piedra ku tabatin riba kaminda. E santu i piedra tabata prosedente di trùknan ku tabata transportá santu di haf pa un otro sitio. E víktima tabatin leshon na su kabes, ku e a keda kontené komo ku e tabatin hèlm bisti. Ambulans a transportá e víktima pa hòspital pa tratamentu médiko. A tuma kontakto ku e kompania di trùk pa limpia e santu i piedra riba kaminda.


KRALENDIJK – Op vrijdag 4 september kreeg de politiecentrale melding dat er een aanrijding met een scooter had plaatsgevonden op de Bulevar J.A. Abraham, ter hoogte van een toeristische accommodatie. De bestuurder van de scooter gleed uit over het zand dat op de weg lag. Het zand lag op de weg doordat er vrachtwagens met zand vanaf haven naar een locatie in de buurt reden. Het slachtoffer had letsel aan het hoofd, maar doordat hij een helm droeg, werd erger letsel voorkomen. De bestuurder werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

Share This
error: Content is protected !!