Na nòmber di Asosashon di Dòkternan di Kas di Boneiru, Huisartsenpost Bonaire i departamento di Salubridat Públiko ta partisipá na públiko:

Debí ku dòkter Hermelijn a tèst positif riba Covid-19,departamento di Salubridat Públiko a tuma medida nesesario i a pone e dòkter den isolashonobligatorio i su personal den karentena. E ofisina di dòkter Hermelijnlo ta será pa 14 dia. Esaki tin komo konsekuensia ku pa un periodo di 14 dia,otro dòkternan lo atendé e pashèntnan di dòkter Hermelijn.

Ta pidi e pashèntnan pa tene kuenta ku:

  • Kasonan di emergensia ta keda atendépa un dòkter di bo eskoho. Si por, yama e ofisina di antemano.
  • No warda te 6’or di atardi òf despues di ora di trabou pa buska yudansa. Tuma kontakto ku un di e otro dòkternan di kas si bo ke ayudo e dia ei. Hasi esaki durante oranan di trabou di e ofisina di dòkter pa evitá ku e trabounan ta stanka.
  • Ta mantené e medidanan eksistente na tur ofisina di dòkter. Esakinan ta: ounke ku e kehonan ta leve, no bini e ofisina di dòkter si bo ta tosa, tin doló di garganta, nanishi ta kore òf tin keintura.
  • Bo tin keho yama e ofisina di dòkter di kas. Ta haña e adrès i numbernan di telefòn mas leu den e komunikado.
  • Pa laga ripití resèpt ta posibel pa bai na un otro dòkter di kas. Yama na tempu pa por buska pa sa kua remedi mester i asin’ei evitá ku e pashènt ta keda sin remedi. Ora yama e ofisina di dòkter tene bo remedinan banda di bo pa por duna nòmber i detaye di e remedi. 

E otro dòkternan di kas ta garantisá ku bo kuido ta kontinuá.Nos ta gradisí pa bo komprenshon y koperashon den un situashon difísil pa nos tur.Di antemano danki.
Ofisinanan di dòkter di kas :
CentroMedicoCentral
Kaya Soeur Bartola 7, Kralendijk  
Tel. 717 7140 / 7141

Dokterskliniek Antriol

Kaya Erica 1, Antriol 

Tel. 7175238

Dokterskliniek Nort Saliña

Kaya Caribe z/n, Nort Saliña

Tel. 717 2246

Bonaire Medisch Centrum

Kaya SoeurBartola 17, Kralendijk
Tel. 717 7151

Medisch Praktijk Miranda

Kaya Monseigneur Niewindt 3, Kralendijk
Tel. 717-8661

Castro de Castro Huisartsenpraktijk

Kaya E.B. Sint Jago 7, Rincon
Tel. 717 6250

Huisartsenpost (HAP)
djaluna te djabièrnè: 18:00 – 24:00
djasabra i djadumingu: 08:00 – 24:00
Kaya Soeur Bartola 7, Kralendijk  

Tel. 717 0111

Patiënten dr.Hermelijn worden opgevangen door andere huisartsen

Namens de Bonairiaanse Huisartsen Vereniging Bonaire, de Huisartsenpost Bonaire en de afdeling Publieke Gezondheid, delen wij u mede:

Aangezien Dokter Hermelijn positief getest is op Covid-19, is hem door de afdeling Publieke Gezondheid verplichte isolatie opgelegd en quarantaine voor al zijn personeel. Zijn praktijk zal voor 14 dagen gesloten zijn. Dit heeft als gevolg dat de patiënten van Dokter Hermelijn voor de periode van 14 dagen worden opgevangen door collega huisartsen.

Aan de patiënten wordt gevraagd rekening te houden met het volgende:

  • Spoedgevallen kunnen worden gezien door een arts van uw keuze, indien mogelijk vooraf  bellen.
  • Wacht niet tot 6.00 in de avond om geholpen te worden. Neem contact op met een van de andere huisartsen als u denkt dat u gezien moet worden gedurende kantooruren zodat de huisartsenpost niet wordt overbelast.
  • De bestaande maatregelen blijven gehandhaafd in alle praktijken. Dat zijn: Kom niet naar de praktijk noch de HAP indien u de volgende klachten heeft zoals: hoesten, loopneus, griep, keelpijn. koorts, ook al zijn de klachten in milde vorm aanwezig.
  • Bel en neem contact op met een huisartsenpraktijk of met de HAP. Alle contactgegevens vindt u hieronder.
  • Ook voor herhaalrecepten kunt u terecht bij de andere huisartsen. Belt u op tijd zodat goed uitgezocht kan worden welke medicijnen u nodig hebt en u niet zonder medicijnen komt te zitten. Als u belt houdt dan uw medicijndoosjes bij de hand zodat u de naam en details van de medicijn kunt doorgeven.

U kunt er verzekerd van zijn dat de continuïteit van de zorg voor u gewaarborgd is door de hulp van alle collega huisartsen.Wij danken u voor uw begrip en medewerking in deze voor ons allen moeilijke situatie.
Huisartspraktijken:

CentroMedico Central

Kaya SoeurBartola 7, Kralendijk
Tel. 717 7140 / 7141

Dokterskliniek Antriol

Kaya Erica 1, Antriol
Tel. 717 5238.

Dokterskliniek Nort Saliña

Kaya Caribe z/n, Nort Saliña

Tel. 717 2246

Bonaire Medisch Centrum

Kaya SoeurBartola 17, Kralendijk

Tel. 717 7151

Medisch Praktijk Miranda

Kaya Monseigneur Niewindt 3, Kralendijk

Tel. 717-8661

Castro de Castro Huisartsenpraktijk

Kaya E.B. Sint Jago 7, Rincon
Tel. 717 6250

Huisartsenpost (HAP):

Maandag t/m vrijdag 18:00-24:00
zaterdag en zondag 08:00-24:00

Kaya SoeurBartola 7, Kralendijk
Tel. 717 0111

Share This
error: Content is protected !!