Entidat Públiko Boneiru ta lansa awe www.bonairecrisis.com. Riba e wèpsait akí, habitantenan i biaheronan pa Boneiru por haña informashon tokante corona. Ta un wèpsait di krísis, ku por usa tambe den kaso di otro krísis manera orkan, tsunami i kandela grandi. Gezaghèber a disidí ku mester bini un wèpsait di krísis, pasobra ta importante ku tin ún lugá kaminda tur informashon ta bini huntu. Via e wèpsait, biaheronan pa Boneiru por yena awor e deklarashon di salú.
E tempu ku ta bini ta amplia informashon tokante corona riba www.bonairecrisis.com. Tur informashon ta disponibel na hulandes i papiamentu i un parti di e informashon ta disponibel na ingles tambe.

Het Openbaar Lichaam van Bonaire lanceert website

Het Openbaar Lichaam van Bonaire lanceert vandaag www.bonairecrisis.com. Op deze website kunnen eilandbewoners en reizigers naar Bonaire informatie over corona vinden. Het is een crisiswebsite, die ook ingezet kan worden bij andere crisissen zoals orkanen, tsunami’s en grote branden. De Gezaghebber heeft besloten dat er een crisiswebsite moet komen, want het is belangrijk dat er één plek is waar alle informatie bij elkaar komt. Reizigers naar Bonaire kunnen nu via de website de gezondheidsverklaring invullen.
De komende tijd wordt informatie over corona op www.bonairecrisis.com uitgebreid. Alle informatie is beschikbaar in het Nederlands en Papiamentu en een deel van de informatie is ook in het Engels beschikbaar.

Share This
error: Content is protected !!