Kralendijk – Gezaghèber Edison Rijna a yega na palabrashon ku prensa di Boneiru tokante e forma di komuniká durante krísis di corona. Prensa lo koperá ku Entidat Públiko Boneiru (EPB) pa informá komunidat. A palabrá kuantu ta bai informá komunidat i kon.

A palabrá durante enkuentronan informal entre Gezaghèber Rijna i miembronan di prensa. E enkuentronan a tuma lugá djasabra na kas di Gezaghèber. Tabatin dos enkuentro. Unu pa prensa ku ta komuniká na papiamentu i un enkuentro pa prensa ku ta komuniká na hulandes.

Durante di e enkuentronan tabatin oportunidat pa interkambiá di pensamentu ku otro. A papia di e manera ku prensa ta keda informá.


GEZAGHEBBER RIJNA EN DE PERS MAKEN AFSPRAAK OVER COVID-19 COMMUNICATIE

Kralendijk – Gezaghebber Rijna heeft afspraken gemaakt met de pers van Bonaire over communicatie tijdens de coronacrisis. De pers zal met het openbaar lichaam Bonaire (OLB) samenwerken om de gemeenschap te informeren. De afspraken gaan over onder andere hoe vaak er wordt gecommuniceerd en op welke manier.

De afspraken zijn gemaakt tijdens informele bijeenkomsten tussen Gezaghebber Rijna en de pers. De bijeenkomsten vonden zaterdag plaats in de ambtswoning van de Gezaghebber. Er waren twee bijeenkomsten. Eén bijeenkomst was voor de Papiamentstalige pers en de andere bijeenkomst was voor de Nederlandstalige pers.

Tijdens de bijeenkomsten was er ruimte om met elkaar van gedachte te wisselen. Er is gesproken over de manier waarop de pers wordt geïnformeerd.

Share This
error: Content is protected !!