Kralendijk – ‘No hiba bo yu na un akohida pa mucha si e ta tosa òf ta ferkout.’ Esaki i otro instrukshon pa mayor i muchanan tin riba dos poster ku departamento di Salubridat Públiko di EPB a laga kologá na diferente akohida pa mucha. E posternan ku instrukshon ariba ta traha di material duradero manera tapol ku por keda kologá pafó pa largu tempu. Den e salanan tambe a kologá poster banda di e wasbak pa yuda e muchanan kòrda laba nan mannan bon.

Riba e posternan tin tambe instrukshon pa mayornan ki ora e yu por bolbe bini skol. E otro poster tin e instrukshonnan di higiena manera mantené distansia entre mayornan i kon yuda e muchanan korda pa laba man frekuente. A realisá e posternan huntu ku e akohidanan pa mucha. Nan mes tambe tabata ke klaridat i komprenshon pa e instrukshon di higiena pa asina evitá ku e vírùs di corona ta plama. Pa e personal di e akohidanan, e mayornan i e muchanan. E departamento di Salubridat Públiko a laga traha e posternan i kologá nan.


45 KINDEROPVANG LOCATIES VOORZIEN VAN SPANZEILEN MET INFORMATIE OVER COVID-19 MAATREGELEN

Kralendijk – ‘Breng je kind niet naar de kinderopvang als het hoest of verkouden is.’ Deze en andere instructies voor ouders en kinderen, zijn te lezen op twee informatieposters die de afdeling Publieke Gezondheid van het OLB heeft opgehangen bij verschillende kinderopvanglocaties. De instructieposters zijn gemaakt van duurzaam materiaal om voor langere periode buiten te hangen. Ook in de zalen van de kinderopvanglocaties zijn bij wasbakken posters opgehangen voor kinderen om ze te helpen herinneren de handen goed te wassen.

Op de zeilposters staat ook onder andere instructies voor ouders wanneer het kind weer naar school kan. Het andere spanzeil is gericht op hygiëne instructies zoals bijvoorbeeld het houden van afstand tussen ouders en het helpen van kinderen om frequent de handen te wassen. De posters zijn samen met de verschillende kinderopvangcentra gemaakt. Die wilden ook duidelijkheid en begrip voor de maatregelen en hygiëne instructies om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Voor het personeel van de kinderopvang, de ouders en de kinderen. De afdeling Publieke Gezondheid heeft de zeilposters laten maken en ophangen.

Share This
error: Content is protected !!