Kralendijk – Den luna di sèptèmber i ougùstùs, Tourism Corporation Bonaire (TCB) den kolaborashon ku diferente partnernan den sektor turistiko a ‘host’ e promé prensa i influencer internashonal for di Hulanda. E strategia di e bishita nan aki ta pa duna un imahen kon seif ta pa biaha i eksperiensiá Boneiru durante Covid-19.

Den luna di sèptèmber, TUI Group i Resort Bonaire a risibí e promé prensa internashonal na Boneiru, despues ku a habri frontera. Arjen Lutgendorff, kende ta e editor ehekutivo di e revista hulandes TravelPro, a bishitá Boneiru pa promé biaha. Durante su bishitá, Arjen a tene diferente entrevista ku partnernan hotelero i a bishitá diferente luga turístiko, manera 1000 Steps, Gotomeer i Salt Pans. Ademas, Arjen a eksperensiá diferente aktividat ku Boneiru tin pa ofresé, manera Landsailing, Windsurf i Cave Tour. Tur e entrevistanan i aktividatnan lo keda publiká den e revista “TravMagazine” i ònlain riba página di “TravelPro”.

Aktualmente, Boneiru ta forma parti di e lista di destinashonnan ku kódigo oraño. Pa demostrá ku e sektor turístiko na Boneiru ta sigui opera pa risibí turista for di Oropa, TravelPro huntu ku diferente partnernan hotelero i TCB, a traha un vidio den forma di un kompilashon di menshahenan positivo kaminda ta invitá turistanan pa bin bishitá nos isla asina ku e konseho pa biaha pa Boneiru bira hel. E vidio a ser publiká riba e página sosial di Facebook “TravelPro” i e página sosial di Facebook na hulandes “Bonaire Toerisme”.

Den e luna di ougùstùs, TCB den kolaborashon ku TUI Group i Harbour Village Bonaire a risibí un di e “influencer” mas konosí di Hulanda. Demira van der Zeeuw, miho konosí komo Dee, tin mas ku 1.4 mion siguidó riba su página sosial di Instagram i mas ku 360 mil subskridó riba su página sosial di YouTube. Dee ta konosí pa su menshahenan positivo i su amor pa biaha na destinashonnan tropikal huntu ku su pareha i manager Lars. Durante di nan bishitá na Boneiru, Dee i Lars a eksperensiá diferente aktividat, manera Jeep Safari den Washington Slagbaai National Park, Snorkel Tour i Discover Scuba Diving. Dee a vlòg su eksperensiá na Boneiru i a publiká esaki riba su página sosial di YouTube. Link: https://www.youtube.com/watch?v=AApfjb8Ucjk

TCB ta yama danki na tur partner ku a partsipá pa hasi e eksperensiá di Arjen, Dee i Lars na Boneiru, unu inolvidabel.

TCB ta ekstende un invitashon na pueblo di Boneiru pa sigui nos riba nos paginanan di Facebook i Instagram na Ingles “Bonaire Tourism” i na Papiamentu “Tourism Corporation Bonaire”. Suskribí na nos “newsletter” via marketing@tourismbonaire.com, pa keda bon informá di tur desaroyo den turismo na Boneiru. Alabes TCB ta rekordá pa mantene distansia sosial, husa tapa boka, laba man mas frekuente i sigui informashon i anunsio di medida di parti di gezaghebber.


NEDERLANDSE PERSREIS EN “INFLUENCER” OP BONAIRE

Kralendijk – In september en augustus heeft Tourism Corporation Bonaire (TCB) in samenwerking met diverse partners van de toeristische sector de eerste internationale persreis en influencer vanuit Nederland op Bonaire ontvangen, na heropening van de grens. Het doel van dit bezoek is om te laten zien hoe veilig het is om naar Bonaire te reizen tijdens Covid-19.

In september heeft TUI Group en Resort Bonaire de eerste persreis op Bonaire ontvangen. Arjen Lutgendorff, hoofdredacteur van het Nederlandse magazine TravelPro, bezocht Bonaire voor het eerste keer. Tijdens zijn bezoek heeft hij verschillende interviews afgenomen met hotelpartners en bezocht hij verschillende bezienswaardigheden op Bonaire, waaronder 1000 Steps, Gotomeer en de Zoutpannen. Daarnaast heeft Arjen met verschillende activiteiten meegedaan, waaronder Landsailing, Windsurfen en Cave Tour. Alle interviews en activiteiten zijn gepubliceerd in het “TravMagazine” en online op de “TravelPro” pagina.

Momenteel heeft Bonaire een code oranje reisadvies. TravelPro in samenwerking met diverse hotelpartners en TCB heeft een compilatievideo gemaakt van positieve berichten waarin  toeristen uitgenodigd worden om Bonaire te bezoeken zodra het reisadvies weer veranderd naar code geel. De video is gepubliceerd op de Facebook-pagina “TravelPro” en op de Nederlandse Facebook-pagina “Bonaire Toerisme”.

In augustus heeft TCB in samenwerking met TUI Group en Harbour Village Bonaire een van de bekende Nederlandse influencer op Bonaire ontvangen. Demira van der Zeeuw, ook wel bekend als Dee, heeft meer dan 1,4 miljoen Instagram-volgers en meer dan 360 duizend abonnees op YouTube. Dee is bekend voor haar positieve persoonlijkheid en haar liefde voor reizen naar zonnige bestemmingen samen met haar vriend en manager Lars. Tijdens hun bezoek op Bonaire hebben Dee en Lars met verschillende activiteiten meegedaan, zoals Jeep Safari in Washington Slagbaai National Park, Snorkeltour en Discover Scuba Diving. Dee vlogde haar ervaring op Bonaire en publiceerde dit op haar YouTube-pagina. Link: https://www.youtube.com/watch?v=AApfjb8Ucjk

TCB bedankt alle partners die hebben bijgedragen aan het creëren van een onvergetelijke ervaring voor Arjen, Dee en Lars.

TCB nodigt de gemeenschap van Bonaire uit om ons te volgen op de Engelse Facebook- en Instagram-pagina “Bonaire Tourism” en op onze Papiaments pagina “Tourism Corporation Bonaire”. Abonneer ook op onze nieuwsbrief door een e-mail te sturen naar marketing@tourismbonaire.com, zo blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen in de toeristische sector van Bonaire. Daarnaast wilt TCB iedereen erop attenderen om zich te houden aan de anderhalve meter afstand, een mondkapje dragen, handhygiëne toepassen en alle actuele informatie en aankondigen van de gezaghebber te volgen.


DUTCH PRESS TRIP AND INFLUENCER ON BONAIRE

Kralendijk – During the month of September and August, Tourism Corporation Bonaire (TCB) in collaboration with various partners in the tourism sector, hosted the first international press trip and influencer from The Netherlands. The strategy behind these visits were to provide the true image of how safe it is to travel and experience Bonaire during Covid-19.

In the month of September, TUI Group and Resort Bonaire welcomed the first international press trip on Bonaire, after the borders re-opening. Arjen Lutgendorff, who is the Chief Editor of the Dutch magazine TravelPro, visited Bonaire for the first time. During his visit, he conducted interviews with various hotel partners and he visited different landmarks and highlights of Bonaire, such as 1000 Steps, Gotomeer and Salt Pans. Additionally, Arjen experienced different activities that Bonaire has to offer, such as Landsailing, Windsurf and Cave Tour. All of the interviews and activities will be published in the “TravMagazine” and on the online page of “TravelPro”.

Currently, Bonaire is listed as one of the destinations with code orange travel advice. TravelPro in collaboration with various hotel partners and TCB, participated in a compilation video of positive messages in which they invite tourists to come visit Bonaire as soon as the travel advice returns to its previous status. The video was published on the Facebook page “TravelPro” and on the Dutch Facebook page “Bonaire Toerisme”.

In the month of August, TCB in collaboration with TUI Group and Harbour Village Bonaire welcomed one of the biggest Dutch influencers on Bonaire. Demira van der Zeeuw, otherwise known as Dee, has over 1.4 million Instagram followers and more than 360 thousand subscribers on YouTube. Dee is known for her positivity and her love for travel to sunny destinations along with her boyfriend and manager Lars. During her visit on Bonaire, Dee and Lars experienced different activities such as Jeep Safari at Washington Slagbaai National Park, Snorkel Tour and Discover Scuba Diving. Dee vlogged her experience on Bonaire and she published this on her YouTube page. Link: https://www.youtube.com/watch?v=AApfjb8Ucjk

TCB would like to thank all of the partners who participated in creating an unforgettable experience for Arjen, Dee and Lars.

TCB encourages the community of Bonaire to follow our Facebook and Instagram page “Bonaire Tourism” and our Papiamentu page “Tourism Corporation Bonaire”. Subscribe to our newsletter via marketing@tourismbonaire.com, to stay up to date and well informed on all tourism related developments of Bonaire. TCB would also like to remind you to practice social distancing, use facemask, wash your hands frequently and stay informed of the precautionary announcements from the Governor.

Share This
error: Content is protected !!