KRALENDIJK – Riba djabièrnè, 2 di òktober, alrededor di 21.20 sentral di polis a risibí notifikashon ku un atrako a tuma lugá na un bar situá na Kaya Grandi. Aki 2 deskonosí a drenta den e bar i a bai ku entre otro sèn efektivo. Mesora a inisiá un investigashon i a hasi un búskeda den besindario. Den oranan di mardugá, di djasabra 3 di òktober a detené e promé sospechoso, e hòmber di inisial M.M.R.M. di 24 aña di edat.

Algu mas lat den oranan di trai mèrdia, a detené un di dos sospechoso den kaso aki, e hòmber di inisial D.C.A Di 18 aña di edat. Investigashon den e kaso aki ta sigui i no ta ekskluí ku lo bai tin mas detenshon.


KRALENDIJK – Op vrijdag 2 oktober kreeg de politiecentrale omstreeks 21.20 melding dat er een atrako had plaatsgevonden bij een bar aan de Kaya Grandi. Twee onbekende mannen kwamen de bar binnen en namen onder andere, contant geld mee. Direct hierna werd een onderzoek gestart en werd er in e omgeving gezocht. In de nachtelijke uren van zaterdag 3 oktober werd een eerste verdachte aangehouden; een man met initialen M.M.R.M van 24 jaar.

Iets later in de namiddag op zaterdag 3 oktober werd een tweede verdachte aangehouden; een man met initialen D.C.A. van 18 jaar. Het onderzoek in deze zaak loopt en er wordt niet uitgesloten dat er meerdere aanhoudingen zullen plaatsvinden.

Share This
error: Content is protected !!