KRALENDIJK – Relashoná ku e kaso di atrako ku a tuma lugá wikènt último na e bar restourant Hong\Julio Bar na Playa Pabou, a detené 2 persona den ménos ku 24 ora. Mientrastantu a laga un di nan den libertat i a detené un di 3 persona. Despues ku e atrako a tuma lugá, polisnan a detené e sospechoso di inisial M.M.R.M. di 24 aña di edat i D.C.A. di 18 aña di edat. A hasi un investigashon profundo, i a konstatá ku D.A di 18 aña di edat no ta enbolbí i no tin nada di aber ku e kaso di atrako. Pa e motibu aki, a lag’é den libertat djamars 6 di òktober.

Riba e mes un fecha menshoná, polis a detené un otro sospechoso ku nan tabatin mester relashoná ku e kaso di atrako aki. Ta trata aki di e sospechoso di inisial T.M.D.A. di 18 aña di edat, kende awor ta huntu ku M.M.R.M. di 24 aña di edat, detené pa mas investigashon.  

Share This
error: Content is protected !!