KRALENDIJK – Djárason 7 di òktober, un hòmber di nashonalidat Venezolano di 34 aña a presentá den Korte aki na Boneiru. E hòmber tabata biba i traha ilegal na Boneiru.

Ta sospechá ku e hòmber aki dia 13 di yüni 2020, a maltratá su èks pareha seriamente i a propin’é 5 hinká ku un skrufdrai. Alabes lo e la kita su telefòn ora ku e la purba yama polis. Despues lo e la kore bai, pero a regresá i bati e èkspartner ku skòp den su kara. Afortunadamente e víktima a sobrebibí e atake brutal aki, pero a keda seriamente heridá. Diariamente e ta biba ku efektonan síkiko i físiko a konsekuensia di e maltrato.

Ministerio Públiko a demanda 10 aña di kastigu di prizòn pa e akto horendo aki. Aki 3 siman hues lo duna su sentensia.


OPENBAAR MINISTERIE EIST 10 JAAR VOOR ZWARE MISHANDELING

KRALENDIJK – Woensdag 7 oktober, stond een Venezolaan van 34 jaar oud terecht in het gerechtsgebouw van Bonaire. De man verbleef en werkte illegaal op Bonaire.

Hij wordt ervan verdacht op 13 juni 2020 zijn ex-partner ernstig te hebben mishandeld en vijf keer met een schroevendraaier te hebben gestoken. Tevens zou hij haar telefoon hebben afgepakt toen zij de politie probeerde te bellen. Daarna zou hij zijn weggerend, maar teruggekomen zijn om haar in het gezicht te trappen. Gelukkig overleefde het slachtoffer deze brute aanval, maar hield er grote verwondingen aan over. Ze leeft nog dagelijks met de lichamelijke en psychische gevolgen.

Het Openbaar Ministerie heeft 10 jaar gevangenisstraf geëist voor dit afschuwelijke feit. Over 3 weken doet de rechter uitspraak in deze zaak.

Share This
error: Content is protected !!