KRALENDIJK – Riba djaweps 8 di òktober alrededor di 11:30 di anochi, a detené dos hòmber en konekshon ku intento di ladronisia i pa keda sin duna oido na òrdu di polis. Un patruya a gara e promé sospechoso na un tereno di konstrukshon na momentu ku e tabata mishi na un kònteiner. E sospechoso a hui bai den un trùk ‘flatback’. Algu mas lat e patruya a top’e, na pia, den un mondi den besindario. Aki ela purba hui atrobe pero a logra par’e i a detené. E di dos sospechoso ta doño di e trùk ‘flatback’ ku a uza den e intento di ladronisia.


KRALENDIJK – Op donderdag 8 oktober werden omstreeks 23.30 uur twee mannen aangehouden wegens poging tot diefstal en het geen gehoor geven aan een bevel van de politie. De eerste verdachte werd door een patrouille betrapt toen hij op een bouwterrein aan een container aan het rommelen was. De verdachte ontsnapte en reed weg in een flatback truck. Iets later werd hij te voet aangetroffen in een mondi in de omgeving. Hier trachtte hij weer te ontvluchten maar werd ingehaald en aangehouden. De tweede verdacht is de eigenaar van de flatback truck die gebruikt werd bij de poging tot diefstal.

Share This
error: Content is protected !!