KRALENDIJK – For di den luna di aprel 2020 Selibon ta dedikando atenshon na limpiesa den sentro di siudat, den nos barionan i na nos bichnan.

Den e último simannan aki Selibon a pone mas atenshon na nos bichnan. A bin ripará ku bishita na laman a subi i e kantidat di shushi tambe. P’esei a krea un tim spesial ku ta sòru tur siman pa limpiesa i mantenshon di nos bichnan. E biaha aki a skohe pa hasi trabounan di limpiesa na Te Amo Bich. E potrètnan ta ilustrá e kantidatnan di shushi ku a rekohé i kon limpi e bich aki a keda.

Gustosamente Selibon kièr a rekordá bo riba lo siguiente. Si bo bishitá un di nos bichnan, kòrda pa promé ku bo bai kas, rekohé tur loke ku bo a usa i depositá esakinan den e bakinan di shushi ku tin na bich. Asina bo ta aportá na kuido di nos naturalesa i na bichnan mas limpi i bunita.


ONZE SCHONE EN MOOIE STRANDEN

KRALENDIJK – Sinds april 2020 besteedt de Selibon de nodige aandacht aan het schoonmaken van het stadscentrum, onze wijken en onze stranden.

In de afgelopen weken hebben wij meer aandacht besteed aan onze stranden. Het is ons opgevallen dat het bezoek aan de stranden is toegenomen en daarmee ook de hoeveelheid afval. Daarom hebben wij een speciaal team in het leven geroepen dat wekelijks zorgt voor de schoonmaak en het onderhoud van onze stranden. De foto’s geven een beeld van de uitgevoerde werkzaamheden.

Graag willen wij u aan het volgende herinneren. Als u een van onze stranden bezoekt, denk er dan aan om voordat u terug naar huis gaat, alles wat u hebt gebruikt op te rapen en deze in de afvalbakken die op het strand aanwezig zijn te stoppen. Op die manier draagt u bij aan de bescherming van onze natuur en aan schonere en mooiere stranden.

Share This
error: Content is protected !!