KRALENDIJK – Djaluna 24 di ougùstùs 2020, un hòmber di inisial J.A.S.R. di 35 aña a keda detené relashoná ku un kaso kontra di moral. Riba 28 di ougùstùs 2020 e la ser lagá den libertat mientras ta investigá e kaso mas profundo. Entretantu, polis a keda kla ku e investigashon i Ministerio Públiko a evaluá e dosié.

A base di esaki, Ministerio Públiko a disidí ku no ta bai sigui ku un persekushon penal kontra di e hòmber aki i pa motibu ku según Ministerio Públiko no ta trata di un delitu kontra moral. E persona ku a hasi e denunsia a wordu poné na altura ku e kaso a keda seponé.

Normalmente Ministerio Públiko no ta saka informashon tokante di kasonan kontra di moral ku ta wordu seponé. Sin embargo, e kaso aki tabatin un impakto grandi den komunidat. Pesei pa motibu di eksepshon a disidí tog di manda un komunikado.


OM SEPONEERT ZEDENZAAK

KRALENDIJK – Op maandag 24 augustus 2020 werd de man met de initialen J.A.S.R van 35 jaar aangehouden in verband met een zedenmisdrijf. Deze man werd op 28 augustus op vrije voeten gesteld in afwachting van nader onderzoek. Inmiddels heeft de politie dat onderzoek afgerond. Het dossier is door het Openbaar Ministerie beoordeeld.

Het Openbaar Ministerie heeft besloten om geen verdere strafvervolging tegen deze man in te stellen, omdat er naar het oordeel van het Openbaar Ministerie niet gesproken kan worden van een zedenmisdrijf. De aangeefster is op de hoogte gesteld van dit sepot.

Het Openbaar Ministerie doet gewoonlijk geen mededeling over sepots in zedenzaken. Deze zaak heeft echter veel maatschappelijke impact gehad. Daarom is bij wijze van uitzondering besloten een persbericht te doen uitgaan.

Share This
error: Content is protected !!