KRALENDIJK – Apesar ku Boneiru no ta risibiendo gran kantidat di turista, Selibon ta sigui dediká atenshon na limpiesa di Boneiru. Awor mas ku nunka ta importante pa dediká atenshon na limpiesa i higiena di nos isla pa asina minimalisá kontagio ku Covid-19 i tambe prevení malesa manera dengue i chikungunya.

E último luna aki nos a hasi diferente trabou di mantenshon i limpiesa den área di Playa Pariba i Playa Pabou. Na Malekon nos a kòrta diferente palu i yerba ku tabata stroba kantu di kaminda i riba asera. Di e forma aki tur persona ku ta usa e área aki pa kana òf hasi ehersisio por hasi esaki di un manera mas konfortabel. E potrètnan ta ilustrá kon limpi malekon a keda.

Gustosamente nos kièr a rekordá bo riba lo siguiente:

· Si bo mira algu bentá abou, por fabor rekohé esaki i depositá esaki den baki di shushi.

· Si bo ta den un área ku no tin un baki di shushi i bo ta deseá pa Selibon pone un baki di shushi, tuma kontakto libremente ku nos na 717-8159. Nos lo sòru pa pone un baki di shushi den e área ei. Asina bo ta aportá na kuido di nos naturalesa i na un Boneiru mas limpi i bunita.

Awor ku e trabounan di limpiesa den sentro di siudat a finalisá, entrante djaluna 19 di òktober 2020 nos lo kuminsá ku trabounan di limpiesa den bario di Amboina.


SELIBON ZORGT VOOR EEN SCHOON STADSCENTRUM

KRALENDIJK – Hoewel Bonaire geen grote aantallen toeristen ontvangt, blijft Selibon aandacht besteden aan het schoonhouden van Bonaire. Nu meer dan ooit is het belangrijk om aandacht te besteden aan het schoonhouden en de hygiëne van ons eiland om zodoende besmetting met Covid-19 te minimaliseren en ook ziekten zoals dengue en chikungunya te voorkomen.

Afgelopen maand hebben wij verschillende onderhouds- en schoonmaakwerkzaamheden verricht in Playa Pariba en Playa Pabou. Op de Malekon hebben wij takken gesnoeid en onkruid weggehaald die voor overlast zorgden aan de kant van de weg en op het trottoir. Hierdoor kan iedereen die de Malekon gebruikt om te lopen of oefeningen te doen, dit op een meer comfortabele manier doen. De foto’s laten hoe schoon het stadscentrum er nu bij staat.

Graag willen wij u aan het volgende herinneren:

· Als u afval op de grond ziet liggen, gelieve dit dan op te rapen en in de afvalbak te deponeren.

· Als u op een plek komt waar geen afvalbak is en u zou willen dat Selibon daar een afvalbak neerzet, wees zo vrij om contact met ons op te nemen via 717 – 8159. Wij zullen er dan voor zorgen dat daar een afvalbak komt. Op die manier draagt u bij aan de bescherming van onze natuur en aan een schoner en mooier Bonaire.

Nu de schoonmaakwerkzaamheden in het stadscentrum zijn afgerond, beginnen wij vanaf maandag 19 oktober met schoonmaakwerkzaamheden in de wijk Amboina.

Share This
error: Content is protected !!