WILLEMSTAD – Djabièrnè anochi Wardakosta su Sentro di Reskate i Kordinashon a detektá un kontakto sospechoso riba laman. Mesora a dirigí un unidat pa bai tira un bista na e lokalidat. Na yegada e tim di Wardakosta a enkontrá 26 persona indokumentá na bordo di un boto tipo yola. E personanan a ser hiba na Baya Beach kaminda e tim multidisiplinario konsistiendo di miembronan di Wardakosta, GMN i Polis tabata presente pa hasi e kòntròlnan nesesario.

Despues di e kòntròlnan e indokumentadonan a ser entregá na polis pa sigui ku mas investigashon.


DE KUSTWACHT ONDERSCHEPT YOLA MET 26 ONGEDOCUMENTEERDEN

WILLEMSTAD – Vrijdag avond detecteerde het Rescue and Coordination Center (RCC) van de Kustwacht een verdacht vaartuig dat richting Curaçao voer. Het RCC van de Kustwacht heeft direct een kustwachteenheid richting het vaartuig gedirigeerd om dit te controleren. Bij aankomst bij de locatie nam de bemanning van de Metal Shark een yola type boot waar met 26 ongedocumenteerden aan boord. De personen en de yola zijn naar Baya Beach gebracht en aldaar door het multidisciplinaire team, bestaande uit leden van de Kustwacht, GMN en het KPC gecontroleerd. Na de controles van het team zijn de 26 ongedocumenteerden aan het KPC overgedragen.

Share This
error: Content is protected !!