KRALENDIJK – Riba djaweps 22 di òktober, den oranan trempan di mainta, a haña tas di lomba ku kontenido den besindario di Karpata. Doño di e tas por akudí na warda di polis na Playa ku un identifikashon bálido.

Den oranan di mardugá di djadumingu 25 di òktober mardugá, a detené un hòmber di M.R.C. di 54 aña, na Kaya C.E.B. Hellmund, en konekshon ku ela nenga di kolaborá ku e derechi di identifikashon.

Algu mas lat riba e mes mainta a detené un hòmber di inisial S.V.S.S. di 17 aña di edat na Kaya Seminole en konekshon ku destrukshon i maltrato.

Den e wikènt tras di lomba a kontrolá diferente vehíkulo na vários sitio. A duna prosès ferbal pa entre otro kore sin hèlm i sin reibeweis. Tambe a detené un hòmber di inisial W.W.P. di 22 aña dor ku e tabata manehá bou di influensia. E no tabatin reibeweis tampoko ni e outo no tabatin plachi number patras. A hiba un otro outo warda di polis tambe komo ku e shofùr tabatin un bòter di serbes huntu kuné.


KRALENDIJK – Op donderdag 22 oktober, in de vroege ochtenduren, werd een rugtas met inhoud gevonden in de omgeving van Karpata. De eigenaar van de tas kan zich met een geldige legitimatiebewijs melden bij het Politiebureau Playa.

In de nachtelijke uren van zondag 25 oktober, omstreeks 02.00 uur, werd een man met initialen M.R.C. van 54 jaar, aan de Kaya C.E.B. Hellmund, aangehouden wegens het weigeren te voldoen aan de identificatieplicht.

Iets later op de ochtend van dezelfde dag werd een man met initialen S.V.S.S. van 17 jaar, aan de Kaya Seminole aangehouden wegens vernieling en mishandeling.

Afgelopen weekend werden op diverse locaties verschillende voertuigen staande gehouden en gecontroleerd. Er werden processen verbaal uitgeschreven voor onder andere het rijden zonder helm en het rijden zonder rijbewijs. Er werd ook een man met initialen W.W.P. van 22 jaar aangehouden voor het rijden onder invloed. Hij had ook geen rijbewijs en de auto had ook geen achter kentekenplaat. Een auto werd naar het politiebureau gebracht omdat de bestuurder een fles bier bij zich had.

Share This
error: Content is protected !!