KRALENDIJK – Durante di un show ‘live’ for di studio di NOSTV, e alumnonan di e skolnan partisipante Skol Amplio Papa Cornes, Kolegio Strea Briante i skol básiko Pelikaan, tabata presente via konekshon ku video. E muchanan ku a traha na e pintura di Kolegio Kristu Bon Wardador entretantu a bai skol sekundario i p’esei algun di nan tabata presente den studio pa asistí na e show di televishon. Mas grandi tabata e sorpresa ora ku a skohe nan komo ganadó. Nan ta sigui bai e final entre e islanan ku lo tuma lugá dia 21 di novèmber.”


DE WINNAAR VAN HET UNICEF KINDERRECHTEN FILMFESTIVAL BONAIRE 2020 IS GEWORDEN KOLEGIO KRISTU BON WARDADOR.

KRALENDIJK – Tijdens een live tv-show vanuit de NOS TV studio waren de deelnemende scholen Skol Amplio Papa Cornes, Kolegio Strea Briante en basisschool de Pelikaan middels videoverbinding aanwezig. De kinderen die gewerkt hebben aan de tekening van Kristu Bon Wardador zitten inmiddels op het voortgezet onderwijs en daarom waren een paar van hen in de studio om de tv show bij te wonen. Des te groter bleek de verrassing dat zij tot winnaar werden gekozen. Zij gaan door naar de finale tussen de eilanden die op 21 november wordt gehouden.”


THE WINNER OF THE UNICEF CHILD RIGHT FILM FESTIVAL BONAIRE 2020 IS KOLEGIO KRISTU BON WARDADOR.

KRALENDIJK- During a live TV show from the NOS TV studio, the participating schools Skol Amplio Papa Cornes, Kolegio Strea Briante and primary school De Pelikaan were present via video connection. The children that worked on the drawing of Kristu Bon Wardador are now in secondary education, for this reason some of them were present in the studio to attend the TV show. The bigger the surprise was, when they were chosen as the winner. They will advance to the final between the islands that will be held on November 21st.”

Share This
error: Content is protected !!