KRALENDIJK – Gezaghèber Edison Rijna resien a bishitá e departamento di Salubridat Públiko di Entidat Públiko Boneiru (EPB). Na e departamento Gezaghèber Rijna a papia ku e miembronan di e tim di e callcenter, miembronan di e tim di repatriëring, miembronan di e tim ku ta investigá fuente i kontakto di hendenan ku Covid-19 i esnan ku ta hasi test di Covid-19. Gezaghèber Rijna a yama kada un empleado danki pa nan aporte.


BEZOEK GEZAGHEBBER RIJNA AAN AFDELING PUBLIEKE GEZONDHEID

KRALENDIJK – Gezaghebber Edison Rijna heeft onlangs een bezoek gebracht aan de afdeling Publieke Gezondheid van het openbaar lichaam Bonaire (OLB). Bij Publieke Gezondheid bezocht Gezaghebber Rijna verschillende teams van de afdeling, namelijk het callcenter, het team van repatriëring, het team van bron en contactonderzoek en de teststraat. Aan het eind heeft de Gezaghebber alle medewerkers hartelijk bedankt voor hun inzet.

Share This
error: Content is protected !!