KRALENDIJK – Algun tempu pasá JICN a risibí yabi di e bùs di transporte nobo. Den e bùs a konstruí diferente sèl pa asina por transportá mas detenido na mes momentu. Transporte di detenido ta nesesario por ehèmpel pa transporte médiko manera bishita na un hòspital òf dentista, pero tambe pa transporte sosial manera bishitá krematorio na momentu di fayesimentu di un hende hopi yegá. Ku e bùs di transporte nobo ta kumpli ku e eksigensianan riba tereno di transporte i seguridat.


NIEUWE BUS VOOR GEDETINEERDENTRANSPORT

KRALENDIJK – Onlangs mocht de JICN de sleutels in ontvangst nemen van de nieuwe transport bus. In de bus zijn cellen geconstrueerd zodat meerdere gedetineerden tegelijkertijd vervoerd kunnen worden. Gedetineerdentransport is nodig voor bijvoorbeeld medisch transport zoals bezoek aan ziekenhuis en tandarts, maar ook voor sociaal transport bijvoorbeeld voor een bezoek aan de aula bij een overlijden van naasten. Met de nieuwe transport bus wordt voldaan aan alle eisen op het gebied van vervoer en veiligheid.


NEW BUS FOR INMATE TRANSPORT

KRALENDIJK – Recently, the JICN received the keys to the new transport bus. Cells have been constructed in the bus in order to transport several detainees at the same time. Detainee transport is necessary for example, for medical transport such as a visit to the hospital and dentist, but also for social transport, for example to visit the auditorium in the event that a loved one passes away. All transport and safety requirements are met with the new transport bus.

Share This
error: Content is protected !!