KRALENDIJK – Entrante 16 di novèmber bali di ofisina di Belastingdients na Boneiru ta habri atrobe ku orario di apertura nobo. E bali ta habri di djaluna te ku djabièrnè entre 8 or di mainta i 12 or di mèrdia. Bistimentu di tapaboka dor di bishitante ta obligatorio. Un máksimo di 2 persona por drenta paden kada bes.

Pa por sirbi kliente mas rápido i mihó, Belastingdienst ta keda alkansabel via: balie@belastingdienst-cn.nl

Por akudí via e adrès di meil aki ku preguntanan ku normalmente lo a pasa na bali di Belastingdienst, manera:

– Pregunta tokante tur tipo di ‘aangifte’ i komportashon di ‘aangifte’;

– Petishonnan manera: DIGID, number di crib, deklarashon di entrada, deklarashon di Asistensia Hurídiko, areglo di pago i posponementu di pago;

– Kambionan manera: kambio di number di kuenta i/òf adrès

– Tur pregunta di Duana

Na Sint Eustatius e ofisina ta habrí di djaluna te ku djabièrnè, entre 8 or di mainta i 2 or di mèrdia, solamente ku sita. Por traha un sita telefónikamente via number di telefòn 318 3325 òf 318 3326. Por drenta un máksimo di 2 persona pa biaha i bistimentu di un tapaboka ta obligatorio.

Na Saba e ofisina di Belastingdienst ta habrí di djaluna te ku djabièrnè, entre 8 or di mainta i 2 or di mèrdia. I ta alkansabel telefónikamente hinter dia durante orario di ofisina na number di telefòn 416 3941. E adrès di meil helpdesk@belastingdienst-cn.nl tambe ta keda disponibel pa pregunta tokante di ICT pa tur tres isla. Por entregá dokumentu libramente despues di orario di ofisina tambe den e buzon banda di e entrada prinsipal di ofisina di Belastingdienst na Boneiru.

Belastingdienst ta urgi klientenan gustosamente pa skohe un kanal di kontakto. Pues òf pasa na bali òf meil òf yama na telefòn. Uzo di diferente kanal di kontakto na mes momentu no ta nesesario. Ta yuda kliente den un biaha sea na bali, via meil òf na telefòn.

Ofisina di Belastingdienst na Boneiru tabata será pa públiko for di 15 di sèptèmber en konekshon ku algun kaso positivo di corona.


BALIE BELASTINGDIENST/CN WEER OPEN

KRALENDIJK – Vanaf 16 november is de balie van het kantoor van de Belastingdienst op Bonaire weer geopend met nieuwe openingstijden. De balie is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 12.00 uur. Het dragen van een mondkapje is voor bezoekers verplicht. Er mogen maximaal 2 personen per keer naar binnen.

Om klanten nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn, blijft de Belastingdienst ook bereikbaar via: Balie@belastingdienst-cn.nl

Op dit e-mailadres kan men terecht met alle vragen waarmee men anders bij de balie van de Belastingdienst langs zou gaan, zoals:

– Vragen over alle aangiftes en aangiftegedrag

– Aanvragen, zoals: DIGID, Crib-nummer, Inkomensverklaringen, verklaringen Rechtsbijstand, betalingsregeling, en uitstel van betaling;

– Wijzigingen, zoals: doorgeven van wijziging van bankrekeningnummer en/of adreswijziging;

– Alle douanevragen;

Sint Eustatius is het kantoor geopend van maandag tot en met vrijdag, tussen 08.00 en 14.00 uur, alleen op afspraak. Een afspraak kan telefonisch gemaakt worden via tel. 318 3325 of 318 3326. Er mogen maximaal 2 personen per keer naar binnen en een mondkapje is verplicht.

Op Saba is het kantoor van de Belastingdienst open van maandag tot en met vrijdag, tussen 08.00 en 14.00 uur. En de hele dag tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via tel. 416 3941. Het e-mail adres helpdesk@belastingdienst-cn.nl blijft ook beschikbaar, voor ICT en online vraagstukken voor alle drie de eilanden. Stukken kunnen ook gerust na de openingstijden worden gedeponeerd in de brievenbus naast de hoofdingang van het kantoor van de Belastingdienst op Bonaire.

De Belastingdienst verzoekt klanten vriendelijk om 1 contactkanaal te kiezen. Dus of langskomen bij de balie, of mailen of bellen. Het tegelijkertijd gebruikmaken van verschillende contactkanalen tegelijk is niet nodig. Klanten worden in 1 keer geholpen bij de balie, via mail of aan de telefoon.

Het kantoor van de Belastingdienst op Bonaire was sinds 15 september gesloten voor het publiek in verband met een aantal positieve corona gevallen.


THE COUNTER OF BELASTINGDIENST/CN REOPENS

KRALENDIJK – From November 16th , the counter of the Belastingdienst on Bonaire will be open again with new opening hours. The counter is open from Monday to Friday, between 8 AM and 12 PM. Wearing a face mask is mandatory for visitors. A maximum of 2 people are allowed in at a time.

In order to serve customers even better, the Belastingdienst stays accessible via: Balie@belastingdienst-cn.nl

You can go to this address with any questions you would have liked to visit the counter of the Belastingdienst with, such as:

-Questions about all types of declarations;

-Requests, such as: DIGI-D, Crib number, income statements, legal aid statement, payment arrangement and deferment of payment;

-Changes, such as: reporting a change of bank account number and / or change of address;

-For all your Customs questions.

On St. Eustatius, the office is open from Monday to Friday, between 8 AM and 2 PM, by appointment only. An appointment can be made by telephone via tel. 318 3325 or 318 3326. A maximum of 2 people are allowed in at a time and a face mask is mandatory.

On Saba, the office of the Belastingdienst is open from Monday to Friday, between 8 AM and 2 PM. And can be reached by phone all day during office hours on tel. 416 3941.

The e-mail address helpdesk@belastingdienst-cn.nl will also remain available, for IT and online issues for the three islands. Documents can also be safely deposited after opening hours in the mailbox next to the main entrance of the office of the Belastingdienst on Bonaire.

The Belastingdienst kindly requests customers to choose 1 contact channel. So either come by at the counter, or email or call. It is not necessary to use different contact channels at the same time. Customers are helped in one go at the desk, by email or on the phone.

The office of the Belastingdienst was closed to public since September 15th, due to a number of positive corona cases.

Share This
error: Content is protected !!