Kralendijk – Ocho persona ku a partisipá na un estudio pa bira kolaboradó logístiko a finalisá e trayekto ku éksito. E estudio ta parti di e proyekto di trabou ‘Ban Traha’. Durante un seremonia festivo Diputado Nina den Heyer a duna e partisipantenan nan diploma i sertifikado. Boneiru tin asina den un tiru ocho kolaboradó logístiko studiá aserka.

E proyekto ‘Ban Traha’ na ougùstùs a ofresé na ocho persona un estudio práktiko di kolaboradó logístiko. Onderwijs Instituut Caribisch Nederland (OICN) i Bonaire Sweeping & Recycling B.V. (BS&R) tabata enkargá pa duna e lèsnan. Tur e ocho partisipantenan ku a logra di kaba e estudio por hasi traha den un depósito. Tambe nan por kore un lòli.

Ku orguyo diputado Den Heyer a otorgá e diploma i sertifikado na e ocho partisipantenan. Durante e seremonia festivo a tene kuenta ku e medidanan di corona. ‘Ban Traha’ ta un inisiativa di e direktorado di Komunidat i Kuido i ta duna esnan ku ta buska i tin difikultat pa haña trabou un sosten pa logra esaki. Algun di e partisipantenan mientrastantu a haña trabou. E otro partisipantenan ta haña ayudo di ‘Ban Traha’ pa haña un trabou ku ta pas ku nan preparashon. Esnan ku ta interesá pa duna un di e partisipantenan trabou por tuma kontakto ku ‘Ban Traha’ na number di telefòn +599 777-2246.


8 DEELNEMERS ARBEIDSPROJECT HALEN OPLEIDING LOGISTIEKMEDEWERKER

Kralendijk – 8 deelnemers hebben met succes de opleiding logistiekmedewerker afgerond. De opleiding is onderdeel van het arbeidsproject ‘Ban Traha’. Gedeputeerde Den Heyer heeft de diploma’s en certificaten uitgereikt aan de deelnemers tijdens een feestelijke gelegenheid. Bonaire is daarmee 8 goed opgeleide logistiek medewerkers rijker.

In augustus is vanuit het arbeidsproject ‘Ban Traha’ een praktische beroepscursus tot logistiek medewerker geboden aan 8 kandidaten. De opleiders voor deze beroepscursus waren het Onderwijs Instituut Caribisch Nederland (OICN) en Bonaire Sweeping & Recycling B.V. (BS&R). Alle 8 de deelnemers hebben de praktische beroepscursus behaald en zijn ook gecertificeerd voor het uitvoeren van logistieke processen binnen een magazijn en het besturen van een heftruck.

De diploma’s en certificaten van de deelnemers zijn door gedeputeerde Nina Den Heyer uitgereikt tijdens een feestelijke gelegenheid. Bij de gelegenheid zijn COVID-19 maatregelen nageleefd. ‘Ban Traha’ is een initiatief vanuit de directie Samenleving & Zorg en biedt werkzoekenden die moeite hebben om aan de slag te komen een steuntje in de rug bij het vinden van een baan. Een deel van de kandidaten heeft al een baan gevonden. De overige kandidaten worden vanuit Ban Traha geholpen in het zoeken naar een leuke functie in de logistiek. Ben je als werkgever geïnteresseerd om te werken met een van de opgeleide kandidaten? Neem dan snel contact op via telefoonnummer +599 777-2246.

Share This
error: Content is protected !!