KRALENDIJK – Den oranan trempan di mainta di djadumingu 22 di novèmber a detené un hòmber di inisial G.G.B. di 29 aña di edat en konekshon ku kumpramentu di artíkulo prosedente di ladronisia (heling). A para e sospechoso, ku tabata riba un skuter, pa kòntròl rutinario ora ku a resultá ku a hasi trampa ku e plachi di number. E plachi di number tabata konsistí di tres sifra pero despues di investigashon a resultá ku tabata trata di un plachi di number di kuater sifra, di kua e di kuater sifra tabata tapá ku un steker. Investigashon mas aleu a konkluí ku e plachi di number ta di un bròmer ku tabata prosedente di un ladronisia kometé dia 24 di sèptèmber na Kaya Klafir. Ademas e sospechoso no por a identifiká su mes i tampoko no por a mustra un reibeweis ni seguro bálido.


VERDACHTE HELING AANGEHOUDEN

KRALENDIJK – In de vroege ochtenduren van zondag 22 november werd een man met initialen G.G.B. van 29 jaar aangehouden wegens heling. De verdachte werd op de Bulevar E.E.G. gestopt ter controle toen bleek dat er met het nummerplaat gesjoemeld was. Het nummerplaat was driecijferig, maar uit onderzoek bleek het oorspronkelijk een viercijferige nummerplaat te zijn. Het vierde cijfer werd bedekt door een sticker. Bij nadere controle bleek dat de nummerplaat afkomstig was van een brommerdiefstal op 24 september aan de Kaya Klafir. Tevens kon de verdachte zich niet identificeren en kon er geen geldig rijbewijs of verzekeringsbewijs getoond worden.

Share This
error: Content is protected !!