KRALENDIJK – Djasabra 21 di novèmber 2020 Kiwanis Club of Kralendijk, Bonaire a selebrá instalashon di e direktiva nobo pa e aña 2020-2021 ku un sena. Durante e evento aki, ku tabata modesto dor di medidanan kontra Covid-19, tambe a instalá 6 miembro nobo ofisialmente.

Despues di un introdukshon kortiku dor di Presidente Ricard Nicholson, invitado spesial Past Luitenant Governor di Distrito 26 Marlon der Meer a yama dilanti i gradisí e direktiva di aña 2019-2020. Tambe sr. Der Meer a duna un diskurso motivante, tur esaki via Zoom ya ku e no por tabata presente en persona. Via Zoom sr. Der Meer a enfatisá e responsabilidat di kada un di e miembronan di e direktiva nobo i a instalá Presidente Ricard Nicholson, Vise Presidente Kenly Servania, Sekretario Derchlien Vrolijk-Dijkhoff, Tesorero Debby Rauwers, Direktor di Servisio na Komunidat Emily Kocks, Direktor di Rekaudashon di Fondo Tania Obersi, Direktor di PR Perla Nicholson i Direktor di Miembresia Mimi Dongen.

Den su diskurso, presidente Ricard Nicholson a gradisí direktiva i tur miembro pa nan trabou duru durante e aña Kiwanistiko ku ta tras di lomba. Aunke ku pa motibo di Covid-19 hopi proyekto no por a keda realisá, e klup a sa di traha huntu pa yuda muchanan den nesesidat i nan komunidat. Ademas Nicholson a enfatisá ku e kolaborashon ku Lions i Rotary klup durante e radiothon ‘Together We Can’ a bai hopi bon i ta bal un ripitishon. Finalisando Presidente Nicholson a gradisí tur sponsor pa nan sosten i aporte kontinuo, invitado spesial Past Luitenant Governor Der Meer pa su palabranan motivante via Zoom i invitadonan spesial Presidente di Lions Club sra. Edelmira Carolina i Presidente Elekto di Rotary sr. John Flipse pa nan presensia. Sra. Carolina i sr. Flipse a sera e presentashon ku palabranan di motivashon: “Hustamente den e tempu difisilnan aki e kolaborashon entre e tres klupnan ta resultá di ta hopi importante. Nos ta spera di por tin un kolaborashon mas estrecho den futuro!”


KIWANIS CLUB OF KRALENDIJK BONAIRE BENOEMT NIEUWE RAAD VAN BESTUUR 2020-2021

KRALENDIJK – Kiwanis Club of Kralendijk Bonaire vierde op zaterdag 21 november met een diner de officiële installatie van het bestuur voor het jaar 2020-2021. Tijdens het door Covid-19 sober ingestoken evenement werden ook 6 nieuwe Kiwanisleden officieel geïnstalleerd.

Na een korte introductie door President Ricard Nicholson, werden de vorige bestuursleden naar voren geroepen en bedankt voor hun inzet door speciale gast Past Luitenant Governor van District 26 Marlon der Meer, die via Zoom ook een motiverende toespraak hield. In de toespraak werden de taken en plichten van de nieuwe bestuursleden extra benadrukt door dhr. Der Meer.

PLG Marlon Der Meer installeerde President Ricard Nicholson, Vice President Kenly Servania, Secretaris Derchlien Vrolijk, Penningmeester Debby Rauwers, Directeur Community Service Emily Kocks, Directeur Fundraising Tania Obersi, Directeur PR Perla Nicholson en Directeur Membership Mimi Dongen.

In zijn toespraak bedankte president Ricard Nicholson de raad en de leden voor hun harde werk en toewijding. Ondanks het feit dat door Covid-19 verschillende projecten niet door konden gaan, wisten de leden toch door te zetten en samen te werken om de kinderen van Bonaire en hun gemeenschap te helpen. Ook de samenwerking met de Lions en Rotary clubs tijdens de radiothon Together We Can was zeer goed bevallen en zeker voor herhaling vatbaar. Tot slot bedankte President Nicholson de sponsors voor hun continue steun en Past Luitenant Governor van District 26 Marlon der Meer voor zijn inspirerende bijdrage via Zoom. Speciale gasten Lions Club-president mw. Edelmira Carolina en Rotary-president elect dhr. John Flipse sloten de presentatie af met motiverende woorden: “Juist in deze moeilijke tijden is de samenwerking tussen onze drie serviceclubs van groot belang gebleken. Wij kijken uit naar een verdere intensivering van de samenwerking in de toekomst!”


KIWANIS CLUB OF KRALENDIJK ANNOUNCES NEW BOARD OF DIRECTORS FOR 2019-2020

KRALENDIJK – Kiwanis Club of Kralendijk Bonaire celebrated the official installation of the board for the year 2020-2021 with a dinner on Saturday, November 21. During this event, modest due to Covid-19, six new members were also officially installed.

After a brief introduction by President Ricard Nicholson, the previous board members were called forward and thanked for their efforts by special guest Past Lieutenant Governor of District 26 Marlon der Meer, who also delivered a motivational speech via Zoom. In the speech Mr. Der Meer emphasized the duties and obligations of the new board members.

Past Lieutenant Governor Marlon der Meer installed President Ricard Nicholson, Vice President Kenly Servania, Secretary Derchlien Vrolijk, Treasurer Debby Rauwers, Director of Community Service Emily Kocks, Director of Fundraising Tania Obersi, Director of PR Perla Nicholson and Director Membership Mimi Dongen.

President Ricard Nicholson thanked the board and members for their hard work and dedication. Despite the fact that several projects could not be executed due to Covid-19, the members still managed to persevere and work together to help the children of Bonaire and their community. He added that the collaboration with the Lions and Rotary clubs during the radiothon Together We Can went well and was certainly worth repeating. Nicholson also expressed his gratitude to the sponsors for their continued support, and special guests Past Lieutenant Governor Der Meer for his contribution via Zoom, Lions Club president Mrs. Edelmira Carolina and Rotary club president elect Mr. John Flipse for their presence.

Special guests Lions Club president mrs. Edelmira Carolina and Rotary president elect mr. John Flipse concluded the presentation with motivating words: “It is precisely in these difficult times that the collaboration between our three service clubs has proved to be of great importance. We look forward to further intensifying the cooperation in the future! ”

Share This
error: Content is protected !!