KRALENDIJK – Riba djaweps 10 di desèmber Rijksdienst Caribisch Nederland (RCN) ta organisá un enkuentro pa provedornan. Kompanianan ku tin interes den e maneho i kalendario di kompra pa aña 2021, por registrá te ku 4 di desèmber 2020.

Durante di e enkuentro interaktivo pa provedornan lokal e tim di kompra di Rijksdienst Caribisch Nederland ta bai splika kua produkto i servisio RCN lo bai kumpra den 2021, kua ta e reglanan ku ta konta i kiko provedornan por ferwagt di RCN komo e partido ku ta destahá. Durante di e enkuentro tin sufisiente tempu pa hasi pregunta.

Kompania (máksimo 1 persona pa kompania) por registrá te mas tardá 4 di desèmber 2020 via e adrès di meil aanbesteding@rijksdienstcn.com. Tin lugá pa un máksimo di 35 persona.

Fecha: 10 di desèmber 2020

Orario: 10 or di mainta – 12or di mèrdia

Lugá: Plaza Resort Bonaire


LEVERANCIERSDAG RIJKSDIENST CARIBISCH NEDERLAND

KRALENDIJK – Op donderdag 10 december organiseert Rijksdienst Caribisch Nederland (RCN) een bijeenkomst voor potentiele leveranciers. Bedrijven met belangstelling voor het inkoopbeleid en de inkoopkalender van 2021, kunnen zich aanmelden tot en met 4 december 2020.

Tijdens de interactieve bijeenkomst voor lokale leveranciers licht het inkoopteam van Rijksdienst Caribisch Nederland toe welke producten en diensten RCN in 2021 gaat inkopen, welke spelregels gelden en wat leveranciers van RCN als aanbesteder kunnen verwachten. Tijdens de bijeenkomst is er veel ruimte voor het stellen van vragen.

Bedrijven (maximaal 1 persoon per bedrijf) kunnen zich tot uiterlijk 4 december 2020 aanmelden via het e-mailadres aanbesteding@rijksdienstcn.com. Er is ruimte voor maximaal 35 personen.

Datum: 10 december 2020

Tijd: 10.00 uur – 12.00 uur

Locatie: Plaza Resort Bonaire


SUPPLIER DAY RIJKSDIENST CARIBISCH NEDERLAND

KRALENDIJK – On Thursday the 10th of December, Rijksdienst Caribisch Nederland (RCN) is organizing a meeting for potential suppliers. Companies with an interest in the purchasing policy and the purchasing calendar of 2021 can register until December the 4th, 2020.

During the interactive meeting for local suppliers, the RCN purchasing team explains which products and services RCN will purchase in 2021, which rules apply and what suppliers can expect from RCN as a contracting party. During the meeting there are plenty of opportunities to ask questions.

Local companies (maximum 1 person per company) can register until the 4th of December 2020 at the latest, via the email address aanbesteding@rijksdienstcn.com. There is room for up to 35 people.

Date: December 10th, 2020

Time: 10:00 am – 12:00 pm

Location: Plaza Resort Bonaire

Share This
error: Content is protected !!