KRALENDIJK – Riba djadumingu 13 di desèmber a konfiská un bròmer na altura di Kaya Neerlandia. Un patruya a mira un bròmer ku tabata kore sin lus i a para e shofùr pa kòntròl. Durante di e kòntròl a resultá ku e no tabatin reibeweis, ni dokumentonan di seguro bálido, ni plachi di number. Banda di kua a konfiská e bròmer e shofùr haña un prosès ferbal tambe.

Dor di kore sin lus, bo ta hinka bo mes i otronan den peliger. Si bo no tene bo na e reglanan dor di kore sin dokumento bálido, bo ta haña un but. E butnan ta varia entre $45 pa kore sin plachi di number, $115 pa kore sin lus te ku $225 pa kore sin reibeweis i seguro.


MOTOR IN BESLAG GENOMEN

KRALENDIJK – Op zondag 13 december werd een motor in beslag genomen op de Kaya Neerlandia. Een dienstdoende agent zag de motor zonder verlichting rijden en stopte de bestuurder ter controle. Tijdens de controle bleek de bestuurder niet in het bezit te zijn van een rijbewijs, geldige verzekeringsdocumenten en ook geen kenteken. Naast het feit dat de motor die in beslag werd genomen, kreeg de bestuurder ook een proces verbaal.

Door te rijden zonder verlichting brengt u uzelf en anderen in gevaar. Overtreed u de regels door te rijden zonder geldige documenten, dan krijgt u een boete. De boetes variëren tussen de $45 voor het rijden zonder kentekenplaat, $115 voor het rijden zonder verlichting tot $225 voor het rijden zonder rijbewijs en verzekering.

Share This
error: Content is protected !!