KRALENDIJK – Bo ta kòrda e kaso kaminda SVB Kòrsou a kòrta 10% di AOV di tur esnan ku ta biba pafó di Kòrsou? Plùs nan a kita kerstbonus? Total kasi 20%? Wèl, e kaso aki a ser tratá den Korte di Hustisia na novèmber 2019. Despues Korte a hasi preguntanan por eskrito na ámbos partido, lokual a ser finalisá na yüli 2020. Dia 7 di dezèmber último Korte a bolbe trata e kaso den un seshon verbal. I awor lo dikta fayo dia 1 di mart 2021. Pues tur penshonado por ta trankilo. Korte no a lubidá boso. El a dura hopi, pero awor Korte ta sinti ku nan tin sufisiente informashon pa por tuma desishon. Keda pendiente. Tene fe. Tin speransa segun Michiel Bijkerk di Asosashon VAC Vereniging AOV-belangen Curaçao.


VONNIS IN AOV-ZAAK TEGEN SVB CURAÇAO 1 DI MART 2021

KRALENDIJK – Herinnert u zich de zaak, waarin de Curaçaose SVB 10% heeft gekort op de AOV van alle niet-ingezetenen van Curaçao? Alsook de kerstbonus heeft ingetrokken? Totaal bijna 20%? Welnu, deze zaak werd behandeld door het Hof van Justitie in november 2019. Daarna heeft het Hof schriftelijke vragen gesteld aan beide partijen, hetgeen in juli 2020 werd afgerond. Op 7 december jl. heeft het Hof de zaak nogmaals mondeling behandeld. Thans is vonnis bepaald op 1 maart 2021. Dus alle AOV-ers kunnen gerust zijn. Het Hof heeft jullie niet vergeten. Het heeft lang geduurd, maar nu acht het Hof zich voldoende ingelicht om te kunnen beslissen. Houd vol en houd moed. Er is hoop volgens Michiel Bijkerk van Asosashon VAC Vereniging AOV-belangen Curaçao.

Share This
error: Content is protected !!