KRALENDIJK – Durante di e dianan di fiesta tras di lomba a duna diferente prosès ferbal pa entre otro manehá sin reibeweis, sin faha di seguridat bisti, sin hèlm bisti i sin papelnan di seguro bálido. Tambe personanan ku ta manehá bou di influensia di alkohòl tabata e kaso regularmente.

KPCN ta hala atenshon di un i tur pa nan tin e dokumentunan nesesario manera menshoná akiriba, na òrdu. Tambe ta konsehá estriktamente pa kumpli ku e reglanan di Lei di Tráfiko. Ku esaki bo tambe ta kontribuí na un tráfiko seif i sigur riba e isla. E periodo benidero lo bai tene kòntròl regularmente, kaminda lo aktua ku man duru na momentu ku no tin e dokumentunan menshoná ariba na òrdu i tambe si no ta kumpli ku reglanan di tráfiko.

Bo no ta kumpli ku reglanan? Bo por haña un but.

E suma di un but pa e violashonnan menshoná ta varia entre $30 te ku $225.


VERSCHILLENDE PROCESSEN VERBAAL TIJDENS FEESTDAGEN

KRALENDIJK – Tijdens de afgelopen dagen zijn er verschillende processen verbaal uitgeschreven voor onder andere het rijden zonder rijbewijs, zonder autogordel, zonder helm en zonder geldige verzekeringspapieren. Ook het rijden onder invloed kwam vaak voor.

KPCN wil een ieder erop attenderen om de nodige bescheiden zoals hierboven genoemd op orde te hebben. Ook het zich houden aan de regels van de verkeersverordening wordt sterk  geadviseerd. Hiermee draag je ook bij aan een veilig verkeer op het eiland. Er zullen de komende periode regelmatig controles gehouden worden, waarbij er streng wordt opgetreden als je bovengenoemde niet in orde hebt of als men zich niet houdt aan de verkeersregels.

Hou je je niet aan de regels? Dan kan je een bekeuring krijgen. Het bedrag van een boete voor bovengenoemde overtredingen varieert tussen de $30 en $225.  

Share This
error: Content is protected !!