KRALENDIJK – Durante di kòntròlnan en konekshon ku kumplimentu ku e ordenansa di emergensia, ehekutá pa KPCN i e departamentu di Supervishon i Mantenshon di Entidat Públiko, vários lokalidat a mustra di ta tene nan mes na e reglanan. Mester a duna algun lokalidat aviso pa ku e kantidat di hende ku tabatin paden. Doñonan mesora a skucha i a atendé esaki dor di saka algun persona pa asina yega na e kantidat máksimo permití.

Polis tin komo tarea pa mantené e ordenansa di emergensia kaminda ta nesesario. Polis den kolaborashon ku e departamentu di Supervishon i Mantenshon di Entidat Públiko, lo kontrolá riba por ehèmpel kumplimentu ku e ‘social distance’ i e kantidat máksimo di persona ku ta permití. Na kada kaso lo wak ta di ki tipo di violashon(nan) ta trata di dje i kua lo ta e mihó manera pa atendé ku esaki, hasiendo esaki ku rèspèt mutuo. Lo no tolerá violensia ferbal i/òf agresividat kontra nos trahadónan.

Un komportashon trankil di un i tur durante di kòntròlnan i na momentu  ku konstatá violashonnan ta kondusí na solushon pasífiko.


 CONTROLES NOODVERORDENING

KRALENDIJK – Veel locaties voldoen aan de regels van de noodverordening, bleek tijdens de controles van KPCN en de afdeling Toezicht en Handhaving van het Openbaar Lichaam. Op enkele locaties werd gewaarschuwd voor het aantal mensen dat  zich binnen bevond. Hierop werd direct gereageerd door de eigenaren. Enkele mensen weden gevraagd te gaan zodat er kon worden voldaan  aan het maximale aantal personen.

De politie heeft als taak de noodverordening te handhaven daar waar nodig. De politie, in combinatie met Toezicht en Handhaving van het Openbaar Lichaam, controleert op bijvoorbeeld ‘social distance’ en het maximale aantal toegestane personen. Bij iedere melding zal er worden gekeken wat voor overtreding het betreft en wat de beste oplossing hiervoor is, met wederzijds respect. Verbaal geweld of agressie tegen onze medewerkers zal niet worden getolereerd. Een rustige medewerking van een ieder bij controles en bij constatering van overtredingen leidt tot een vreedzame oplossing.

Share This
error: Content is protected !!