WILLEMSTAD – Reshèrshi mester di bo yudansa. Bo tin informashon tokante e robo di sentenáres di kilo di kokaina for di warda di polis di Rio Canario den anochi di 13 pa 14 di òktober 2018, e or’ei nos ke drenta den kontakto kubo.

Ministerio Públiko (OM) di Kòrsou a anunsiá  ku lo duna un rekompensa  di un máksimo di 20.000,- florin na esun ku por duna informashon krusial. No opstante e avanse den e investigashon, e tim di investigashon ta buskando mas informashon tokante un kantidat di persona envolví pa por yega na un klousura éksitoso di e investigashon, detenshon di e sospechosonan korekto i trese nan dilanti hues. Pa motibu di e importansia sosial pisá, OM a disidí di duna un rekompensa haltu ku no ta usual di máksimo 20.000,- florin.

Si bo ta kere ku bo tin informashon krusial ku lo kondusí na detenshon di sospechosonan o esnan ku a duna òrdu di e robo brutal aki di droga, ta pidi pa drenta den kontakto ku reshèrshi.

Por yama òf Whatsapp for di awe na e number +5999 521 3865. Si bo ta preferá di keda anónimo, por yama i duna bo informashon na +5999 679 2896.


BELONING 20.000 GULDEN VOOR GOUDEN TIP

WILLEMSTAD – De recherche heeft uw hulp nodig. Heeft u informatie over de diefstal van honderden kilo’s cocaïne uit het politiebureau Rio Canario, in de nacht van 13 op 14 oktober 2018, dan komen wij graag in contact met u.

Het Openbaar Ministerie (OM) op Curacao heeft bekend gemaakt een beloning van maximaal 20.000 gulden uit te loven aan degene die cruciale informatie kan verschaffen. Ondanks de gemaakte voortgang in het onderzoek, is het onderzoeksteam op zoek naar meer informatie over een aantal betrokkenen, om tot een succesvolle afronding van het onderzoek te kunnen komen, en de juiste verdachten aan te kunnen houden en voor de strafrechter te brengen. Vanwege het zwaarwegende maatschappelijke belang om deze zaak op te lossen, heeft het OM besloten om een ongebruikelijk hoge beloning uit te loven van maximaal 20.000 NAF.

Indien u denkt cruciale informatie te hebben, die zal leiden tot de aanhouding van verdachten en/of opdrachtgevers van deze zeer ernstige, brutale drugsroof, vragen wij u contact op te nemen met de recherche.

Dit kan vanaf vandaag door te bellen of Whatsappen met het volgende nummer  +5999 521 3865. Indien u liever anoniem uw informatie wilt delen kunt u bellen met het volgende nummer +5999 679 2896.

Share This
error: Content is protected !!