KRALENDIJK – Den oranan trempan di anochi riba djabièrnè promé di yanüari, a detené un hòmber di inisial G.G.C. di 24 aña di edat den besindario di Kaya Mgr. Nieuwindt. Un patruya a nota e sospechoso ta kore riba bròmer sin hèlm i a par’e pa esaki. Durante e kòntròl rutinario aki a resultá ku e sospechoso tabatin un arma di kandela den su poseshon. A konfiská e arma di kandela i tambe e bròmer. Seguidamente un entrada hudisial a tuma lugá na kas den e bario di Nort Saliña.


ROUTINE CONTROLE LEIDT TOT AANHOUDING VAN OVERTREDING VUURWAPENWET BES

KRALENDIJK – In de vroege avonduren op vrijdag 1 januari werd een man met initialen G.G.C. van 24 jaar aangehouden in de omgeving aan de Kaya Mgr. Nieuwindt. Een patrouille zag de verdachte zonder helm op een brommer rijden en stopten hem hiervoor. Tijdens de routine controle bleek dat de verdachte een vuurwapen in zijn bezit had. Het vuurwapen en de brommer werden in beslag genomen. Vervolgens vond hierna een huiszoeking plaats ineen woning in de wijk Nort Saliña.

Share This
error: Content is protected !!