KRALENDIJK – Tourism Corporation Bonaire (TCB), huntu ku Gobièrnu di Boneiru (OLB) i Bonaire International Airport (BIA), a anunsiá resientemente ku nos isla lo yama bon biní na WestJet ku nan promé buelo inougural planiá for di (YYZ), Canada, pa Flamingo International Airport (BON) riba 6 di febrüari 2021.

Gobièrnu Canades resientemente a anunsiá medida nan nobo di regreso/yegada na Canada. Biaheronan mester hasi un PCR-test i proba ku e resultado ta negativo promé ku nan abordá avion rumbo pa Canada. Tambe ta obligatorio pa biaheronan bai 14 dia den karentena na yegada/regreso na Canada.

Despues di a anunsiá e medidanan nobo, a bin tuma nota di un kantidat grandi di kanselashon inkluyendo biahenan pa Boneiru. Basá riba esaki, e tim di maneho di WestJet a tuma e desishon pa posponé buelonan di WestJet ku entre otro destino pa Boneiru te ku fin di 2021.

WestJet i Tourism Corporation Bonaire resientemente a firma un akuerdo di servisio entre Boneiru i Toronto, Canada. Esaki ta keda vigente i ámbos partido lo sigui traha riba preparashonnan pa e próksimo temporada.


WESTJET INAUGURELE VLUCHT NAAR BONAIRE UITGESTELD

KRALENDIJK – Tourism Corporation Bonaire (TCB), samen met het Openbaar Lichaam Bonaire (OLB) en de Bonaire International Airport (BIA), hebben recentelijk aangekondigd dat het eiland WestJet zal verwelkomen met de eerste geplande inaugurele vlucht vanuit Toronto (YYZ), Canada, naar Flamingo International Airport (BON) op 6 februari 2021.

De Canadese overheid heeft onlangs nieuwe inreis maatregelen aangekondigd voor reizigers die naar Canada (terug) reizen. Reizigers moeten een negatief PCR-testresultaat laten zien voordat zij aan boord gaan van een vlucht naar Canada. Ongeacht een negatieve PCR-test, moeten reizigers bij aankomst in Canada verplicht 14 dagen in quarantaine.

Sinds de aankondiging van de nieuwe inreis maatregelen zijn annuleringen naar verre bestemmingen waaronder ook Bonaire, snel toegenomen. Om deze redenen heeft het management van WestJet besloten om WestJet-vluchten naar onder anderen Bonaire uit te stellen tot het volgend seizoen, winter 2021.

WestJet en Tourism Corporation Bonaire hebben onlangs een overeenkomst getekend voor diensten tussen Bonaire en Toronto, Canada. Deze overeenkomst blijft van kracht en beide partijen zullen blijven werken aan de voorbereidingen voor het volgend seizoen.


WESTJET INAUGURAL FLIGHT TO BONAIRE POSTPONED

KRALENDIJK – Tourism Corporation Bonaire (TCB), along with the Bonaire island government (OLB) and the Bonaire International Airport (BIA), has recently announced that the island will welcome WestJet Airlines with the first scheduled inaugural flight from Toronto (YYZ), Canada, to Flamingo International Airport (BON) on February 6, 2021.

The Canadian government officials have recently announced a more extreme measure of entry requirement for travelers traveling to Canada. Travelers are required to take a PCR-test and provide proof of a negative test result prior to boarding a flight to Canada. The mandatory 14 day quarantine is also in place for all travelers upon returning or arriving in Canada.

Since the announcement of the new entry requirements, cancelations to long haul destinations including Bonaire have rapidly increased. Due to these reasons WestJet management took the decision to postpone WestJet flights to Bonaire until next season, winter 2021.

WestJet and Tourism Corporation Bonaire recently signed an agreement for services between Bonaire and Toronto, Canada. This agreement will stay effective and both parties will continue working towards the operation for the next season.

Share This
error: Content is protected !!