KRALENDIJK – Riba djárason 6 di yanüari un patruya na warda a topa ku un kaso di bringamentu riba Kaya L.M. Pourier. Dos hòmber tabata bringando pisa kaminda un di e hòmbernan a dal e otro ku un pipa di metal i e otro tabatin un kuchú. A detené un hòmber di inisial C.M.D. di 52 aña en konekshon ku intento di asesinato i maltrato i a detené un hòmber di inisial G.A.G. en konekshon ku maltrato. A konfiská e pipa di metal i tambe e kuchú. Ámbos sospechoso mester a bai ku ambulans hòspital pa kòntròl i tratamentu médiko.


MANNEN AANGEHOUDEN NA VECHTPARTIJ MET WAPENS

KRALENDIJK – Op woensdag 6 december stuitte een dienstdoende patrouille op een vechtpartij aan de Kaya L.M. Pourier. De twee mannen waren verwikkeld in een heftig gevecht waarbij een man werd geslagen met een metalen buis maar ook een mes werd gebruikt. De man met initialen C.M.D. van 52 jaar werd aangehouden wegens poging tot doodslag en mishandeling en de man met initialen G.A.G. van 62 jaar werd aangehouden wegens mishandeling. De metalen buis en het mes werden in beslag genomen. Beide verdachten moesten met de ambulance mee naar het ziekenhuis voor medische controle en behandeling.

Share This
error: Content is protected !!