KRALENDIJK – Riba djabièrnè 15 di yanüari, pa mas o ménos 11:45 di anochi, sentral di polis a risibí notifikashon tokante molèster di zonido ku ta bin di un ‘quad’ den besindario di Jato Bako. Un patruya a bai na e sitio i a topa ku e ‘quad’ ku un shofùr di 18 aña i un pasahero di 16 aña. E shofùr no tabatin reibeweis i niun di dos no por a identifiká nan mes. Alabes niun di dos no tabatin hèlm bisti. E shofùr a deklará ku el a kue e ‘quad’ sin pèrmit pa tèst’e. A bai ku ámbos mucha hòmber warda di polis i a pone nan mayornan na altura. E shofùr a haña su di dos but pa manehá sin reibeweis.


QUAD BESTUURDER IN OVERTREDING

KRALENDIJK – Op vrijdag 15 januari, omstreeks 23.45 uur, kreeg de politiecentrale melding over geluidsoverlast door een quad in de buurt van Jato Bako. Een patrouille trof de quad aan met een 18-jarige jongen als bestuurder en een16-jarige jongen als medepassagier. De bestuurder had geen rijbewijs. Ze konden geen van beiden een identificatie bewijs laten zien. Tevens hadden beide jongemannen geen helm op. De bestuurder verklaarde dat hij de quad zonder toestemming had meegenomen om uit te testen. Beide jongens werden naar het politiebureau gebracht waarna de ouders in kennis werden gesteld. De 18-jarige jongen kreeg een tweede proces-verbaal voor het rijden zonder rijbewijs.

Share This
error: Content is protected !!