KRALENDIJK – Entrante 19 di yanüari 2021 a lansa MijnCN. MijnCN ta e plataforma online pa servisionan gubernamental na Hulanda Karibense. Habitante- i empresanan por regla nan asuntunan fásil, seif i rápido serka e servisionan afiliá.

Belastingdienst Caribisch Nederland ta e promé servisio riba e plataforma, kaminda na promé instante por hasi deklarashon di ‘Inkomstenbelasting’ (IB) , ‘Algemene Bestedingsbelasting’(ABB) i ‘Loonheffing(LH)’. Despues di tempu lo amplia e portal ku mas servisio di Gobièrnu Sentral i gobièrnu lokal. Di manera ku habitantenan di Hulanda Karibense por regla nan asuntunan ku gobièrnu via un portal.

Fásil

Usuarionan por ‘log in’ tur kaminda i tira un bista den, regla òf kambia nan asuntunan. Por haña ayudo pa traha un kuenta riba: www.mijncn.nl/aanmaken-activeren

Seif

Seguridat ta pará na promé lugá serka MijnCN. P’esei ta sigurá datonan na diferente manera. Por ehèmpel tambe ku posibilidat di ‘2-Factor Authenticatie’. Aki un usuario tin mester di no un, sino dos yabi pa ‘log in’ riba su kuenta úniko i personal.

Rápido

Pa motibu ku tur dato ta drenta di manera digital den e sistema, por prosesá e datonan mas rápido tambe.

Ku otro palabra, MijnCN: fásil, seif i rápido. Mas informashon por haña riba www.mijncn.nl.


HET ONLINE PLATFORM VOOR OVERHEIDSDIENSTEN IS SINDS 19 JANUARI LIVE

KRALENDIJK – Sinds 19 januari 2021 is MijnCN gelanceerd. MijnCN is het online platform voor overheidsdiensten in Caribisch Nederland. Inwoners en bedrijven kunnen makkelijk, veilig en snel hun zaken online regelen bij de aangesloten diensten.

De Belastingdienst Caribisch Nederland is de eerste dienst op het platform, waarop in eerste instantie de aangiftes Inkomstenbelasting, ABB en Loonheffing (LH) kunnen worden gedaan. Op termijn wordt het portaal uitgebreid naar meer diensten van de rijksoverheid en lokale overheid. Zodat inwoners van Caribisch Nederland via één portaal hun zaken met de overheid kunnen regelen.

Makkelijk

Gebruikers kunnen overal inloggen en hun zaken inzien, regelen of wijzigen. Hulp bij het aanmaken van een account is te vinden op: www.mijncn.nl/aanmaken-activeren

Veilig

Veiligheid staat bij MijnCN hoog in het vaandel. Gegevens worden daarom op meerdere manieren beveiligd. Bijvoorbeeld ook met de mogelijkheid tot 2-Factor Authenticatie. Hierbij heeft een gebruiker niet één maar twee sleutels nodig om in te loggen op zijn unieke, persoonlijke account.

Snel

Omdat alle gegevens ook direct digitaal binnenkomen worden deze ook sneller verwerkt.

Kortom, MijnCN: makkelijk, veilig en snel. Meer informatie staat op www.mijncn.nl


THE ONLINE PLATFORM FOR PUBLIC SERVICES IS LIVE AS OF JANUARY 19TH

KRALENDIJK – As of January 19th, 2021 MijnCN is launched. MijnCN is the online platform for public services in the Caribbean Netherlands. Residents and businesses can easily, safely and quickly manage their business online, with the affiliated services.

The Belastingdienst Caribisch Nederland (BCN) is the first service on the platform, on which initially IB (income tax), ABB (General Expenditure Tax) and LH (Wage Tax) tax returns can be submitted.

In time the portal will be extended with more services of the central and local government. This way, residents of the Caribbean Netherlands will have a one-stop portal for all their government-related matters.

Easy

Users can log in wherever they are to view or change information or manage their business. You can find help with the creation of an account on www.mijncn.nl/aanmaken-activeren

Safe

Security is a top priority at MijnCN. Therefore, data on the platform is protected in various ways. For instance through the possibility of a two-factor authentication. With this method a user is required to perform two forms of identification, instead of one, in order to access his unique, personal account.

Fast

Because data is entered directly into the system, this means it can be processed more quickly.

In short, MijnCN is easy, safe and fast. More information is available on www.mijncn.nl.

Share This
error: Content is protected !!