KRALENDIJK – Den oranan di anochi di djabièrnè 15 di yanüari a logra para shofùr di un bròmer despues di un persekushon kòrtiku. E shofùr a haña un prosès ferbal pa manehá sin reibeweis bálido, pa manehá sin dokumentu di seguro bálido, pa manehá den direkshon ku no ta permití, pa manehá sin hèlm bistí, pa manehá sin plachi di number, pa krea peliger i estorbo riba kaminda públiko i pa no duna oido na òrdu di un ámtenar den funshon. A bai ku e bròmer warda di polis te na momentu ku e doño por prueba ku tur e dokumentunan nesesario ta na òrdu.


MOTORFIETS MEEGENOMEN NAAR POLITIEBUREAU NA ACHTERVOLGING

KRALENDIJK – In de avonduren van vrijdag 15 januari werd de bestuurder van een motorfiets na een korte achtervolging, staande gehouden. De bestuurder kreeg een proces-verbaal voor het rijden zonder een geldig rijbewijs, het rijden zonder geldige verzekering documenten, het rijden in een gesloten verklaarde richting, rijden zonder helm op, rijden zonder kentekenplaat, gevaar en hinder op de openbare weg en voor het geen gehoor geven aan bevelen en aanwijzingen van een ambtenaar. De motorfiets werd meegenomen naar het politiebureau totdat de eigenaar kan bewijzen dat alle documenten in orde zijn.

Share This
error: Content is protected !!