Kralendijk – Djabièrnè 22 di yanüari 2021, gezaghèber Edison Rijna a paga su ‘kontribushon di naturalesa’. Pago di e kontribushon di naturalesa pa sambuyadónan di 45 dòler ta preskribí pa lei, pa tur hende ku kier sambuyá den Parke Marino Nashonal di Boneiru. Ounke a introdusí e sistema di pago online na 2019, tòg ta posibel ainda pa paga e kontribushon di naturalesa via tonbank di e tiendanan di buseo i na e ofisinanan prinsipal di STINAPA.

Gezaghèber Rijna a risibí e plachi di edishon limitá komo souvenir. Tur hende ku paga e kontribushon di naturalesa, por risibí un plachi di edishon limitá komo souvenir. E plachi akí no ta un komprobante di pago, ya ku ainda lei ta eksigí ku mester kana ku e komprobante di pago di papel.

Pa paga e kontribushon di naturalesa por bai riba stinapa.bonairenaturefee.org. Bishitá stinapabonaire.org pa mas informashon tokante e kontribushon di naturalesa.


GEZAGHEBBER RIJNA HEEFT ZIJN ‘NATUURBIJDRAGE’ 2021 BETAALD.

Kralendijk – Op vrijdag 22 januari 2021, heeft Gezaghebber Edison Rijna zijn ‘natuurbijdrage’ betaald. Het is wettelijk vereist dat iedereen die wil gaan duiken in het Bonaire National Marine Park, de natuurbijdrage van US 45 dient te betalen. Hoewel de betaling online in 2019 werd ingevoerd, is het nog steeds mogelijk om de natuurbijdrage aan de toonbank te betalen bij de lokale duikcentra en bij de hoofdvestiging van STINAPA.

Gezaghebber Rijna ontving het in beperkte oplage verkrijgbare souvenirlabeltje. In 2020 zullen iedereen die de natuurbijdrage betaalt in de gelegenheid is om een in beperkte oplage verkrijgbare souvenirlabeltje te ontvangen. Dit labeltje is geen betalingsbewijs, en het is nog steeds wettelijk verplicht om de het papieren betaalbewijs bij zich te hebben.

Voor het betalen van de natuurbijdrage kan men naar stinapa.bonairenaturefee gaan. Bezoek voor meer informatie over de natuurbijdrage, stinapabonaire.org.


LIEUTENANT GOVERNOR RIJNA PAID HIS NATURE FEE FOR 2021.

Kralendijk – On Friday january 22nd 2021, Lieutenant Governor Edison Rijna paid his nature fee. The payment of the scubadiver’s nature fee of $45 is required by law for everyone that wants to dive in the Bonaire National Marine Park. Although the online payment system was introduced in 2019, it is still possible to pay the nature fee over the counter at local dive shops and at STINAPA headquarters.

Lieutenant Governor Rijna received his limited edition souvenir tag. Everyone that pays the nature fee will be able to receive a limited edition souvenir tag. This tag will not be a proof of payment, as it is still required by law to carry the paper proof of payment.

For payment of the nature fee you can go on stinapa.bonairenaturefee.org. For more information regarding the nature fee visit stinapabonaire.org.

Share This
error: Content is protected !!