Kralendijk – Fundashon Mariadal por a fleksibilisá e areglo pa bishitante debí na redukshon di e kantidat di kontagio ku e vírùs di corona. Ta pèrmití bishita den forma limitá.

Dependiente di e situashon di COVID-19 na nos isla kontinuamente Fundashon Mariadal ta adaptá e medidanan di prekoushon. Departamentu Sentebibu (hòspital) i departamentu di parto por risibí bishita limitá. Tur dia bishita di un (1) persona ta posibel durante maksimalente un (1) ora. Ora di bishita ta di 12.00 te 13.00 or. Den oranan di mainta bishitantenan por traha un sita via e number di telefon 780-9000.  


BEZOEKERSREGELING MARIADAL AANGEPAST

Kralendijk – Fundashon Mariadal heeft de bezoekersregeling voor het ziekenhuis en de kraamafdeling kunnen versoepelen vanwege de afname van coronabesmettingen. Beperkt bezoek is weer toegestaan.

Afhankelijk van de COVID-19 situatie op het eiland past Fundashon Mariadal voortdurend de voorzorgsmaatregelen aan. De afdeling Sentebibu (ziekenhuis) en de kraamafdeling kunnen weer beperkt bezoek ontvangen. Per dag is het bezoek één persoon gedurende maximaal één uur mogelijk. Het bezoekuur is van 12.00 tot 13.00 uur. Bezoekers kunnen in de ochtenduren via telefoonnummer 780-9000 een afspraak maken.

Share This
error: Content is protected !!