Kralendijk – Diputado Hennyson Thielman a habri un orario di konsulta. E diputado di entre otro desaroyo ekonómiko ta duna espasio pa tur hende ku tin petishon pa gobièrnu, por aserka su persona. Esaki ta bon pa diputado tambe por keda mihó na altura di loke ta biba den komunidat. Tambe pa yuda esnan ku tin petishonnan pa gobièrnu.

Durante e orario di konsulta aki, diputado Thielman lo tei personal pa skucha i wak kon por yuda si ta nesesario. E orario di konsulta ta durante un dia i na un ora figo, kual ta tur djaweps di 2or pa 5or. Pa haña un sita durante e orario di konsulta mester yama na number di telefòn 7175330 ekstenshon 5369 òf por manda un e-mail na gedeputeerde.thielman@bonairegov.com.

Diputado Thielman lo bishitá tur luna un bario pa kombersá ku e habitantenan i haña sa kiko ta biba den komunidat. Asina e por sa kiko ta importante pa e komunidat di Boneiru.


GEDEPUTEERDE THIELMAN OPENT SPREEKUUR VOOR DE GEMEENSCHAP

Kralendijk – Gedeputeerde Hennyson Thielman voert een spreekuur in voor de Bonairiaanse gemeenschap. De gedeputeerde van onder andere economische ontwikkeling, maakt tijd voor iedereen die iets wil van de overheid. Zo blijft de gedeputeerde op de hoogte van wat er in de samenleving gebeurt en helpt hij de bewoners die met de overheid te maken hebben.

Tjdens het spreekuur is de gedeputeerde zelf aanwezig om de mensen aan te horen en te helpen waar dat nodig is. Het spreekuur is op een vaste dag en op een vast tijdstip.

Het spreekuur is op donderdag tussen twee en vijf uur in de middag. Belangstellenden moeten telefonisch of via een email een afspraak maken om naar het spreekuur te komen. Dat kan via telefoonnummer 7175330 ext. 5369 of email naar gedeputeerde.thielman@bonairegov.com.

Gedeputeerde Thielman zal ook elke maand de wijken bezoeken om met de inwoners te praten en te horen wat deze inwoners belangrijk vinden.

Share This
error: Content is protected !!