KRALENDIJK – Riba djárason 3 di febrüari a konfiská un bròmer despues di un persekushon kòrtiku. Un patruya na warda a nota e shofùr ta kore sin hèlm bistí i sin plachi di number bálido. Esaki tabata motibu pa a para e shofùr di e bròmer pa kontrolá e dokumentu nan nesesario. Sinembargo e shofùr no a duna oido na e diferente petishon di polis pa para. El a sigui kore te na su kas kaminda al final el a para. E shofùr a haña un prosès ferbal pa a keda sin duna oido na òrdu di polis, pa manehá sin hèlm bistí, pa manehá sin reibeweis, pa no a sende règtenwèizer ora di lora, pa no tin un plachi di number bálido, pa trese tráfiko den peliger i pa surpasá e velosidat máksimo.


BROMMER IN BESLAG GENOMEN

KRALENDIJK – Op woensdag 3 februari werd een brommer in beslag genomen na een korte achtervolging. Een dienstdoende patrouille zag dat de bestuurder zonder helm en zonder geldige kentekenplaat reed. Dit was aanleiding om hem staande te gaan houden om de nodige documenten te controleren. De bestuurder van de brommer gaf echter geen gehoor aan de verzoeken van de politie. Hij reed door naar zijn huis waar hij uiteindelijk stopte. De bestuurder kreeg een proces verbaal voor het geen gehoor geven aan bevelen van de politie, voor het rijden zonder helm, zonder rijbewijs, voor het geen richting aangeven bij het afslaan, voor het niet hebben van een kentekenplaat, voor het in gevaar brengen van het verkeer en voor het overschrijden van de maximale toegestane snelheid.

Share This
error: Content is protected !!